Ha a zsidó társkereső oldalak legálisak, akkor legális lenne egy zsidómentes társkereső is?
Pl.:
A zsidó társkeresők, ugye, eleve kizárják a gojokat. Vagyis, rasszistának minősíthetőek. De ha ez még így legális, akkor lehetne a másik oldalról is megközelíteni a témát, és a zsidókat kizárni?
10
A jog az egyik hobbim, és mivel ehhez a részhez pont nem nagyon értek, érdekelt, mások miként vélekednek a témáról. Mivel ha zsidó társkeresőt lehet csinálni, akkor nyilván lehet goj társkeresőt is, mert mindkettő pozitív diszkrimináció. Pedig a goj társkereső az nagyjából ugyanaz, mint ha zsidómentes társkeresőnek nevezzük, csak az már negatív diszkrimináció, ha ebből az irányból nevezzük meg. Mivel a zsidó társkeresőben is azok vannak, akik direkt zsidót keresnek, ezért a zsidómentesben meg azok lennének, akiknek fontos, hogy ne zsidót találjanak. Ha az egyik legális, akkor a másiknak is legálisnak kell lenni, szerintem. Feltéve, hogy a zsidók és a nemzsidók egyenlő jogokkal bírnak.
Amúgy ha társkereső, akkor a keresztény és zsidó társkeresők egyformán felejtősek, normális emberek ilyenekbe nem jelentkeznek. A keresztényben csak a bigott, gondolkodásmentes emberek vannak, a zsidóban pedig csak a rasszista zsidók, valamint a keresztényhez hasonlóan az ostobák.
Az értelmes válaszokat köszönöm.
Ha jog erdekelne, akkor nem IGY tetted volna fel a kerdest:
"A zsidó társkeresők, ugye, eleve kizárják a gojokat. Vagyis, rasszistának minősíthetőek. De ha ez még így legális, akkor lehetne a másik oldalról is megközelíteni a témát, és a zsidókat kizárni?"
Hanem megnezted volna, hogy mas vallasna vajon van-e tarskeresoje.
12
A zsidóság nem csak egy vallás, mint tudjuk. Sőt, elsősorban nem vallás, hanem népcsoport. A zsidó származású emberek többsége ugyanúgy nem vallásos, mint a keresztény származású emberek többsége, ezért az ilyen zsidó társkeresőkben nem a vallás a meghatározó elem, hanem a származás. Ebből kifolyólag, egy ilyen társkereső bizony színtiszta kirekesztő társulat. Természetesen, ezzel nincs is semmi baj, mert aki mindenképpen zsidó társat akar, annak feleslegesen ajánlgatna bárki is gojt. Csak a másik oldal érdekel, mint már korábban is kifejtettem, hogy aki meg mindenképpen nemzsidó társat szeretne, az megtehetné-e. Lenne-e annyi joga, mint egy zsidónak.
Konkrétan onnan jutott eszembe, hogy valamelyik weboldalon egy ilyen társkeresőnek a reklámját dobta fel nekem.
Szóval, ha tudsz értelmesen válaszolni, akkor válaszolj, ha nem tudsz, akkor legalább ne kötözködj.
14
Igazából igazad is van, lehetne tényleg sváb, tót, horvát, cigány stb társkereső is.
A baj ott van, hogy úgy néz ki, csak a zsidók voltak elég válogatósak, hogy a saját köreiken belül legyen elég népességük a párkereséshez.
Már ne is haragudj, de ennek minden mondata hajmeresztő.
Honnan gondolod, hogy zsidó vallásúak használnák? Hol lenne Magyarországon annyi vallásos zsidó, akiknek érdemes lenne fenntartani egy társkeresőt? Van zsidó ismerősöm, akinek az apja volt itt a városi zsidó vallási vezető, beszélgettem az öreggel anno, mikor náluk voltam, tőle tudom, hogy a zsidók közt az öregek kivételével már akkor is alig volt vallásos. Azóta meg már kihalásos alapon még kevesebb a hívő zsidó.
Minek regisztrálnék?? Nem szokásom szívatni senkit, se zsidót, se nemzsidót. Ha egyszer nem vagyok zsidó, az első alkalommal kiderül, hogy nem vagyok körülmetélve, onnantól ugrott a dolog.
Az kit érdekel, hogy te szerb származású vagy, ha nem tartod magad szerbnek? Itt arról van szó, hogy a zsidók elég nagy részének annyira fontos a zsidó származása, hogy csakis zsidóval akar kapcsolatot. De mint írtam, ezzel semmi bajom, csak neked magyarázom a világ működését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!