, szerintetek börtönbe megyek ekkor?....
Szasztok megszeretném tőlletek az kérdezni,hogy megismerkedtem a badoo társkeresőn egy fiúval(német volt) és utana át váltottunk gmail e-mail címre,hogy ott tudjunk beszelgetni,ismerkedni.
Jó ott beszélgettunk...és mondtam neki,hogy nincsen telefonom,es nem fogok tudni majd írni neked. Erre mondtam a fiú,hogy küldök neked western unión pénzt telefonra,meg arra hogy vonatjegyet meg tudjam venni,elkuldte a pénzt a western unión. És nem mentem el hozzá mert nem akartam:/..(120 ezrett küldött) és már nem írok neki 2 napja. És ráírt a(z) unokatestvérre,hogy menni fogok a rendőrségre mert..valami ilyesmit írt már nem emlékszem mert letiltotta az unokatesóm( de egyebkent unokatesómnak a nevire kuldte a penzt,mert még nem vagyok 18 éves.. és írta a fiú,hogy menni a rendőrségre az miatt.. szerintetek ebből lesz valami?( nagyon félek:(
"És nem mentem el hozzá mert nem akartam:/..(120 ezrett küldött) és már nem írok neki 2 napja."
Nem csodálom, hogy fel akar jelenteni. Ha nem akarsz bírósági herce-hurcát (ami börtön nélkül is belekerülhet 120e Ft-ba), akkor küldd vissza neki a pénzt. Egyáltalán miért fogadtad el vonatjegyre a pénzt, ha nem akartál kiutazni hozzá?
Ja, és telefon nélkül is lehet kapcsolatot tartani. Elég egy e-mail cím hozzá, és egy internetes hozzáféréssel ellátott számítógép. Pl. az, amiről ezt a kérdést írtad.
Jajj de egy mocskos magyar emberek vagytok... amúgy német a fiú
És e-mail címen levelezgettünk,valamikor viberen. Amúgy igen ő mondta hogy kuldd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!