Mit lehet tenni, ha egy halálos balesetnél nem értünk egyet az igazságügyi szakértő véleményével?
Egy másik szakértőt kérni, de nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak az ilyen "szakértőcskékkel".
Pont szakmám témájában rendeltek ki ellenem egy ilyen botcsinálta igazságügyi szakértőt. Az én 22 éves szakmai tapasztalatom fényévekkel előzte meg, olyan alapvető szakmai fogalmakat és fogásokat nem ismert, hogy az vérlázító.
A bíró (csak tiszta kisbetűvel) meg annak adott igazat, pedig laikus számára is érthető volt a felállás.
Persze a szakértőt nem büntetik, ha hülyeségeket mond, vagy ír le.
Katasztrófa, tisztelet a kivételeknek, én nagyon nem bízok meg bennük ezek után.
Köszönöm a választ.
Én is attól félek, hogy a hasra ütött mérések és számolások alapján dönt a rendőrség, ill. a bíróság, nem a pontos tények alapján, csakhogy mielőbb le legyen zárva az ügy. Nem az igazság számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!