Igazságügyi orvosszakértőhöz kellett e már menni valakinek?
Ha igen, akkor hogyan viselkedett veled?
Mennyi ideig tartott a vizsgálat?
Ezek, és ehhez hasonló dolgok érdekelnélnek.
Évekkel ezelőtt a rokkant nyugdíjazásom miatt voltam igazságügyi orvosszakértőnél. Nem tudom, te mi célból mész, csak a saját nézőpontomból tudok válaszolni.
Velem nagyon rendesek voltak. Tetőtől talpig kivizsgáltak, és mindenféle műszer nélkül megállapították a betegségemet. 3 orvos vizsgált, különböző szakorvosok lehettek, mert mindhárom mást és mást nézett meg rajtam. Elég sokáig tartott, orvosonként úgy 1/2-3/4 óra. De az alapos volt. A véleményük meg a nyugdíjazásomhoz számomra pozitív, a nyugdíjintézetnek nem annyira.
Ami még lényeges: a vizsgálattal nem okoztak fájdalmat, kíméletes volt mindhárom orvos.
Köszönöm.
Én ma voltam anyummal.15 percig volt benn az orvosnál, úgy kiabált vele, hogy kihallatszott a váróba.
Feljelentést tett még a tavasszal,(mármint anyum) mert egy vadállat kicsavarta a kezét, elesett, és eltörött a lapockája.Nem régen volt szembesítés a rendőrségen, de ugye letagadta, ezért rendelte el a rendőrség.
Azt mondta anyunak (kihallatszott)hogyha nem működik vele együtt, rendőrt hív...nem is értem...
Szegény semmi olyat nem mondott tett.73 éves, azért egy kis tiszteletet érdemelt volna nem?
Többen voltak a váróban, mindenki le volt döbbenve.
Hát, ez felháborító! Feltételezem, hogy a feljelentéshez volt orvosi látleletet. Az, hogy a másik tagad, miért indokol egy igazságügyi szakértői vizsgálatot? Nyilván letagadja, hülye lenne beismerni. Ha van/lenne tanútok a látlelet mellé, szerintem tiszta ügy volna.
Mit tudott 15 perc alatt megnézni? Az elmegy az adatok És egy dokinak sincs joga ordítani a pácienssel. Az én anyukám 80 éves, de ha vele valaki megpróbálna durván beszélni, hát valószínű nem állnék jót magamért. Legfeljebb engem is feljelentenek testi sértésért.
Van rtg felvétel, meg se nézte, pedig most kellett elmennem érte, hogy meglegyen..
Van tanu, azt már beidézték, ő elmondta amit tud, látott.
A 15 perc arra volt elég, hogy semmire....
Mindenfélét kérdezett tőle, ami pl 30 éves korában volt.
Nem túl jó már a memóriája, meg ideges is volt.
Annyi volt a vizsgálat, hogy megnézte a kezét.Ennyi.
Vetkőzzönn le, d emég a harisnyát is levetette vele.
Ha nem ülök ott, és hallom mindezt, komolyan el sem hiszem!
Vonatozott 2 óra hosszát, a tukajdonképp(szerintem) semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!