Ha Sinopharm-al oltattam be magam és csináltatok antigén tesztet, azt elfogadják úgy mintha elkaptak volna a vírust?
Figyelt kérdés
Ugye a vakcina útlevél akkor is jó lesz az EU ban ha valaki elkapta a vírust. Én a kínai vakcinával vagyok beoltva, ha ezt az oltást nem fogadják el, de a második oltás után két héttel csinálok egy antigén tesztet, ez jó lehet arra hogy be lehessen jegyezni hogy át estem már a fertőzésen?
Illetve a második lehetőség ha nem nyújt ez az oltás elég védelmet és szándékosan keresek valakit aki át tudja nekem adni a fertőzést akkor is kaphatok igazolást? A kérdés komoly. Mivel ez jutott nem tudtam magam mással be oltani.
2021. ápr. 29. 20:05
1/11 A kérdező kommentje:
Elkaptam*
2021. ápr. 29. 20:06
2/11 anonim válasza:
Nincs még ez a protokoll pontosan kidolgozva. Az is lehet, hogy mire odajutsz, addigra már utazhatsz ezzel az oltással is. Lehet teszthez lesz kötve, lehet kell vinned labor eredményt. Találgatni lehet egyelőre.
3/11 anonim válasza:
Nem, mivel bekerulsz a rendszerbe, h oltva vagy
4/11 anonim válasza:
Bakker ahelyett, hogy 19ezerért csináltatna egy PCR tesztet, ilyen idióta kiskapukat keres 🤣
5/11 A kérdező kommentje:
Munkaügyben járok külföldre. Vicces lenne havonta több PCR tesztet csináltatni.
2021. ápr. 29. 20:53
6/11 anonim válasza:
Azt se tudod, mi az az antigén teszt.
7/11 A kérdező kommentje:
Valóban nem tudom, csak hallottam róla. Az oldal azért van hogy kérdést tegyek fel. Tehát hogy kaphatok e EU vakcina útlevelet ha kínaival vagyok beoltva, az alapján hogy termel a szervezetem ellenanyagot? Tehát a vakcina útlevél kiállításakor tudják hogy én kínaival be vagyok oltva vagy nem..? Mert a legegyszerűbb ez lenne hiszen olyan mintha át estem volna a fertőzésen. Nem a magyar védettségi kártyára gondolok. Havonta 5ször kéne tesztet csinálni legalább így az eléggé kizárt. És az hogy munkaügyben utazhatok e még nem tudom.
2021. ápr. 29. 22:33
8/11 anonim válasza:
A kínai és orosz vakcinákkal beoltottak nem kaphatnak EU-s oltási igazolványt - erről tegnap döntött az Európai Parlament. Ergo kínaival ilyet nem kaphatsz. A magyar kormánynak ezért kétoldalú megállapodásokat kell kötni minden országgal külön-külön, hogy az ilyen vakcinákkal beoltottak is szabadon utazhassanak. De hogy ezt melyik országgal fogják tudni megkötni, azt előre nem lehet tudni, ezért én a helyedben nem is alapoznék erre. Egyelőre ott tartunk, hogy mehetsz Szerbiába és Montenegróba. De jó neked...!
9/11 A kérdező kommentje:
Ezt értem, a kérdésem az ha lesz elég antitest amit a kínai vakcina ad( nem tudom pontosan mivel vizsgálják) akkor kaphatok arról igazolást vajon hogy átestem a koronavírus fertőzésen? Nyílván nem mondanám el hogy be vagyok oltva bármivel is. Nem magyar védettségi kártyára gondolok. Hanem uniós igazolásra.
2021. ápr. 30. 10:30
10/11 anonim válasza:
"Nyílván nem mondanám el hogy be vagyok oltva bármivel is"
Nem tudod letagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!