Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogos, hogy nem mehettem be...

Jogos, hogy nem mehettem be az öltözőbe átöltözés céljából?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam a DEAC pályán a kondiparkba és mikor végeztem este 8 után mivel a 12 öltöző van, a 12-esnek nincs kulcsa, az nyitott szokott lenni és oda csak épp átöltözni mennek be, a cuccot nem szokták ott hagyni.

Tegnap ugye végeztével bementem a 12-esbe és átöltöztem, majd mikor távoztam arra járt a biztonsági őr és kérdezte, hogy "Te mit keresel itt?" Mondom csak átöltöztem, azt mondta, hogy ",De ide te nem jöhetel be, ide csak az igazolt focisták, teniszezők, akik edzenek jöhetnek be míg átöltöznek" Azt mondta a biztonsági őr, hogy a rendőrök telefonáltak, hogy elvitték az öltözőböl a cuccot. Mondom én biztos, hogy nem, erre felelte, hogy "Nem is azt mondom, hogy te, csak mondtam."

Azt mondta, hogy "Ja mégvalami. Ide az épületbe te nem jöhetsz be, csak kívűl, úgy kell jönni, hogy otthon át kell öltözni vagy oldd meg az öltözést vagy ott kint a kondi mellett, de ide be nem jöhetsz."

Ez tegnap volt.

Jogos, hogy egy állandó nyitott öltözőbe, ahol úgyse hagy senki semmit, csak 2 percig míg átöltöztem, oda nem lehet bemennem a jövőben?

Mert, hogy két lány is bement a multkor átöltözni és ott ők se igazolt sportolók voltak.

Mons nem tudom, hogy szabad-e vagy csak nekem volt megtiltva.

Jogos szerintetek?

Vagy kérdezzem meg a nagyfőnököt, hogy Ő jegengedi-e?

2021. ápr. 28. 16:18
 1/6 A kérdező kommentje:
*megengedi-e?
2021. ápr. 28. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jelen állás szerint nekik még zárva kéne lenni a hivatásos sportolók fogadásán kívül. Tehát vagy bemehetsz az öltözőbe, hiszen te is hivatásos vagy, vagy eleve a létesítményt se látogathatod.
2021. ápr. 28. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Levike a múltkor még azt írtad a nagyfőnök is kitiltott.

Jobb lenne ha elkerülnéd messzire azt a pályát.

2021. ápr. 28. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Az a G4 fitness sportkomplexumba volt és az egy másik, az egy hete volt.

Hadd menjek már sportolni.

Mostmár nem 19 óráig vsn nyitva a sportpálya hanem 21.30-ig, jövőhéttől újra a régi 23 óráig lesz nyitva, ahová bárki mehet, viszont a versenysporolók azok más. Az egyéni sportolók is mehetnek futni, kondiparkba, de csak mindenki magàba.

Ki van a kapura írva.

2021. ápr. 28. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lassan már mindenhonnan kitiltanak. Le kéne állnod.
2021. ápr. 28. 17:21
 6/6 qkker1 ***** válasza:
Levike, te nagyon veszélyes vagy!
2021. ápr. 28. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!