Hova teszitek a levetett ruháitokat?
Figyelt kérdés
Másnap már nem veszed fel, de még nem koszos, nem megy a szennyesbe, de a szekrénybe se mert már volt rajtad. 2-3 nap alatt se lesz még koszos.
Nyilván nem a fehérneműkről beszélek.
Ti mihez kezdetek a levetett ruháitokkal?
2020. júl. 21. 15:34
1/8 anonim válasza:
Ha tényleg csak egy pár órát volt rajtam, és még mindig csak az öblítőt érzem rajta és semmi mást, simán visszamegy a szekrénybe (főleg ha nadrág, de felsőt is visszateszek). Viszont ha másodjára is kiveszem és felhúzom, akkor utána már megy a szennyesbe.
2/8 anonim válasza:
Pólót minden viselés után szennyesbe dobok, nadrágot pár alkalommal még felveszem utána az is mosásba kerül.
3/8 anonim válasza:
A szekrényben van egy kis kosaram direkt erre a célra, a nadrágom, pulcsim ott éjszakázik, amit még fel fogok venni másnap vagy harmadnap. Így nem a tiszta ruhák közé rakom azt amiben már mászkáltam az utcán, de mégse kell neki külön hely.
4/8 anonim válasza:
Amiben leültem villamoson, az a mosóba megy. Főleg itthoni ruhák esetén egy gyékény ülőkére dobom őket.
Esetleg szobainasra, ami az ajtó mögött van.
5/8 anonim válasza:
30 perces gyorsmosásban kimosom. Nem érdekel, hogy pár órára vettem fel, és lehet, hogy illatos, friss a ruha, de nekem igénytelen érzésem van benne.
7/8 anonim válasza:
Én is visszarakom a szekrénybe. Nem látom értelmét az ilyen szeparálásnak.
8/8 anonim válasza:
Nekem gyakorlatilag csak a farmerok, amit felveszek 2-3 alkalommal is. Esetleg még talán a pulcsik. A többi egy hordás után megy a mosásba.
Amit még felveszek, azok is a szekrénybe mennek, de külön polcra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!