"Valamint felmerül a kérdés, hogy az államnak van-e joga elvenni valakinek az életét."
Jó, jó, de akkor ilyen alapon az AEÁ-nak milyen alapja van egy orosz hekkert Barcelónából elrángatni, megveretni és bebörtönözni, amikor a bűntényt orosz földön hajtotta végre? (Megtörtént eset)
2021. ápr. 28. 21:00
12/20 anonim válasza:
Hát van joga, hogyha az USA ellen tevékenykedett. Persze törvényes keretek között, de van joga.
2021. ápr. 28. 21:06
13/20 anonim válasza:
Nem vagyunk muszlimok, hogy a törvényhozást a vallásra építsük. Szerintem a halálbüntetést vissza kéne hozni. De úgy, hogy mondjuk megölsz három embert, elkapnak és a legközelebbi fára felakasztanak.
2021. ápr. 30. 15:20
14/20 anonim válasza:
#13 Igazán 21. századi megoldás...
2021. ápr. 30. 20:42
15/20 anonim válasza:
12 vagyok, miért lettem lepontozva? :D
Igaz amit írtam. Vagy valaki meg tudja cáfolni?
2021. ápr. 30. 21:50
16/20 anonim válasza:
Szerintem több okból sincs értelme. Elítélnek, majd kivégeznek, aztán 10 év múlva kiderül, hogy nem te voltál és "bocsi, a kivétel erősíti a szabályt". Másrészt a büntetésnek nem az a célja, hogy megtorolhasd a bűncselekményt.
2021. máj. 5. 13:25
17/20 A kérdező kommentje:
1-es: "Aki embervért ont, annak vérét ember által ontsák ki"
2021. máj. 8. 09:49
18/20 anonim válasza:
Én csakis emberölés minősített esetei ért, (alapesetért életfogytiglani fegyházbüntetés)
háborús, illetve emberiség elleni, a nemzetközi jog általi bűncselekményeket bűntetném halállal. Pedofíliáért és nők elleni nemi erőszakért nem. A kivégzés ne lehessen kínzás (máglya, csonkítas, kerékbetörés, akasztás stb.), csak méreginjekció, villamosszék, gazkamre, és golyó általi halál. A kivégzés módját az elítélt szabadon valaszthassa meg
2021. máj. 9. 14:56
19/20 anonim válasza:
9-esel értek egyet! Aki bizonyítottan ilyen szörnyűségeket művel az nem érdemli meg az életet.
2021. máj. 25. 20:33
20/20 anonim válasza:
Nem támogatom! Úgy gondolom az aktuális döntéshozók nem élnének, hanem inkább visszaélnének a lehetőséggel! Akkor már inkább önfenntartó börtönök...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!