Jelenlegi helyzetben és a 4 millió beoltott után, ha én bemegyek majd egy olyan helyre ahova csak beoltottaknak szabad, akkor engem megbüntethetnek vagy csak a helynek üzemeltetőjét?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 23:33
11/18 anonim válasza:
Nem az emberek élete védelméről szól ez, hanem a diktatúraról.
12/18 anonim válasza:
Szerintem jó lenne, ha az oltatlanoknak kötelező lenne jelvényt hordaniuk jól látható helyen, hogy egyszerűbb legyen a helyzet. Loptam a szuper ötletet a történelemből...
13/18 anonim válasza:
12-es Még az is lehet. De mindenhol úgy tűnik az oltottak, és oltatlanok egymásnak esnek, pedig ugyanabban a szarkupacban vagyunk. Miközben pár ember fenn jól mulat, és gyarapodik. De hát ez így van mióta az ember ember.
14/18 anonim válasza:
Nem tudsz bemenni mert be se engednek. Nem kockaztatjak meg a buntit. Am elso oltas utan 1-2 hettel kijon a kartya. Mar nagyon sok fiatal is olttat a zsarolas miatt szal van ertelme nyitniuk 🤷♂️
15/18 anonim válasza:
Ja csak épp FB-n is terjednek a hirdetések hotelektől, éttermektől, hogy nem kérnek igazolást... :D :D
16/18 anonim válasza:
Az kam... vagy par orat tart. Ugyanolyan mint ahogy paran kinyitottak tilalom alatt. Par ora mulva bezarattak es megbuntettek oket :/
17/18 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy aki be van oltva, az mitől fél? Én is megkaptam már, nekünk oltottaknak valószínűleg semmi, vagy kevés tünete lesz, ha elkapjuk, HA elkapjuk, pont emiatt, mivel észre se fogjuk venni, simán azt hihetjük semmi bajunk, és tovább adhatjuk nem beoltott társainknak (mert nem ellenségeink! Társaink!) szóval nekem úgy jön le, hogy inkább nekik kéne félniük tőlünk! :D Mégsem látom őket rettegni, vagy sárga csillagért kiáltani. Vagy ezzel most önigazolást kerestek, amiért felvettétek az oltást? (Elég szomorú, ha így van.) Hangsúlyozom, hogy be vagyok oltva, még a fokozatos nyitással is egyet értek, sőt, ezzel az új rendelettel se lenne semmi bajom, ha csak egy fokozat lenne, és rá x időre kinyitnának mindenkinek. Azért ne mehessek bulizni az oltatlan barátaimmal, mert ők úgy érzik, hogy a maszkal, rendszeres kézmosással, és vitaminokkal megoldják, (vagy ami még szomorúbb, regisztráltak de még vagy nem kerültek sorra, vagy csak kínai vakcina volt, amit nem akartak)? Nemár emberek! 🤷♀️
18/18 anonim válasza:
En alapbol se vettem eszre a virust hiaba kaptam el. Nincs szuksegem oltasra de kizsaroltak ezek a buzak.. en nem ertek egyet semmilyen dontesukkel covid ota de ezvan.. diktatura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!