Azzal, hogy meghosszabbotottak a veszelyhelyzetet oszig, azzal egyutt ervenyben marad az, hogy ennyi meg ennyi beoltott utan lehet ujra szinhazba, moziba menni vedettsegivel?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 10:30
1/5 anonim válasza:
Most a foci EB alatt biztosan lesz nyitás, de hogy utána visszazárunk-e az attól függ megérkezik-e az afrikai mutáns. Ha meg, akkor is lesz az EB-re nyitás max visszazárunk őszre mindent
2/5 anonim válasza:
Szerettem a focit, de vezérünk miatt megutáltam.
3/5 anonim válasza:
Kár hogy a jövő évi VB-re nem vagyunk rendezők, lehet nyitás sem lesz az ugandai mutáns után -.-
4/5 anonim válasza:
Tényleg így lesz. Télen minden bezár és tavaszonként mindig így szívatják a népet, mint most!
Ugyanis jönnek az új mutánsok és az új oltások!
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, de nem a kérdésre válaszoltatok. :D
Azzal, hogy meghosszabbotottak a veszelyhelyzetet őszig, azzal egyutt ervenyben marad az, hogy ennyi meg ennyi beoltott utan lehet ujra szinhazba, moziba menni vedettsegivel?
2021. ápr. 21. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!