Mi a véleményetek jogi szempontból azzal kapcsolatban, hogy akik oltási igazolvánnyal rendelkeznek, őket bizonyos "előjogok" illetik meg?
Igen, emiatt szűkíteni kell a vírus lehetőségeit a támadásra. Lehetőleg kerüljük el a kórházat, mert akkor már nagy a baj, ha oda jut valaki.
Ahogy mondod, az ésszerűség azt diktálná, hogy majd oldjanak fel mindent. Csak hát az ember megrészegülhet a hatalomtól, lehet majd az oltottak fogják követelni az oltatlanok kizárását a társadalomból. Elképesztő indulatok uralkodnak. Ezelőtt szerintem senki sem gondolta, hogy majd a társadalom fogja követelni a lezárásokat, mert ők követelték mindig, Viktor magától nem csinált volna lockdown-t. Nem lehet még tudni mi lesz. Ezért is kellene tényleg normálisan kommunikálni, nem összevissza hazudozni, meg egymásnak ellentmondó dolgokat nyilatkoznia a dokiknak, a virológusoknak meg a politikusoknak, mert ez lesz a vége, egy megosztott társadalom, mely megtudná egymást ölni.
"egy megosztott társadalom, mely megtudná egymást ölni."
Hát nem is tudom...
Én jelenleg oltatlan vagyok és nem vettem észre magamon, hogy oltottakat öldökölnék. Sőt, az sem zavar, hogy az oltottak olyasmit is megtehetnek, ami engem veszélyeztetne, őket meg nem.
Remélem, ha valamikor a jövőben oltott leszek, akkor sem fogom az oltatlanokat mészárolni.
Mészárolni nem fogják egymást, de a kommentháború érezhetően MÁR kitört. Akkor mi lesz később? Facebook-on ez erről szóló cikkek alatt összecsap folyamatosan a két tábor, illetve itt is gyepálják egymást a két oldal elkötelezett hívei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!