Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bizonyos üzleteknél ez a...

Árokpart kérdése:

Bizonyos üzleteknél ez a marketing része lehet?

Figyelt kérdés
Most láttam álláshirdetésben, hogy az egyik kizárólag airsoft és gáz-riasztó árusító üzlet ( tehát kimondottan engedély nélkül vásárolható és állampolgári jogon tartható eszközöket árul) eladót keres fegyverismereti viszgával (mondjuk ez érthető mert szakmai tanácsok adása a vásárlók felé is a feladat) viszont teljes feddhetetlenséget kérnek. Ugye a teljes feddhetetlenség (nem sima erkölcsi bizonyítvány) az olyan, hogy valaki teszem azt egész életében még a piroson sem ment át. Kérdezem én, hogy egy olyan terméket árusító üzlet ahol ugyanolyan feltételekkel vásárolhat bárki csak el kell múlni 18 évesnek mint pl. egy dohányboltban, hogy akkor mi szükség olyan szintű státuszra egy ilyen eladónak mint pl. a bíróknak, ügyészeknek, rendőröknek vagy a hivatásos katonáknak (Teljes feddhetetlenséget ilyen magasabb beosztásokhoz kérnek) egy olyan üzletben ahol teszem azt valaki pl. kiszabadul a börtönből és rá öt perc múlva már ezek közül bármelyiket megvásárolhatná mint egy doboz cigit.
2021. márc. 19. 12:25
 1/2 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki kérdezné, nem én szeretnék eladónak jelentkezni, nekem egészen más a szakterületem csak egy kicsit meghökkentem rajta.
2021. márc. 19. 12:27
 2/2 MDaniel98 ***** válasza:
Nekem is az volt a gondolatom mint neked, nyilván semmi szükség ilyesmire, sok haszna nincs is, de mégis kérik.
2022. júl. 25. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!