Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hova lehet fordulni ha nem...

Hova lehet fordulni ha nem akarok oltatni de kb rákényszeritenek?

Figyelt kérdés

Olvastam h ha nincs védettségi igazolvány nem lehet menni fürdőbe,moziba,színházba stb...

Szeretnék normálisan élni de oltás nélkül nem lehet menni majd sehova.

Ez egy nem kötelező oltás és a kormány így bele kényszeríti az embereket.

Az Unio azt mondta h senkit nem érhet hátrányos megkülönbőztetés ha nem oltat. De ez hogy igazolványhoz kötik a helyek látogatását szerintem megkülönböztetés.

Pereljem majd be a mozit? Vagy az Euorpai Emberjogi szervezethez forduljak? Mik az első lépések?

2021. ápr. 21. 06:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
42%
Felesleges gyozkodni oket, ido kerdese es megkopog a korona hozzajuk is. Lehet h ok eppen egy kis lazzal megusszak, de mikor viszi apat, anyat, testvert akkor majd elgondolkodnak. Persze akkor mar mindegy lesz.
2021. ápr. 22. 06:12
 72/84 anonim ***** válasza:
19%
*bekopog
2021. ápr. 22. 06:13
 73/84 Wadmalac ***** válasza:
23%

#69: Köszönöm, ugyan tudom, hogy az ilyen józan gondolkodásúak vannak szerencsére többségben, ez a topik csak az elenyésző kisebbség gyűjtőhelye, de jó látni, hogy azért az értelmesekből is idetalál pár.

Én nem foglalkozok tovább az ilyen hülyékkel, mert értelmetlen, nem tudsz rájuk hatni.

Személyesen is ismerek párat, akik így tépték a pofájukat, aztán beütött a családba a járvány és most sunnyogva sorban állnak oltatni.

Ezek csak akkor fogják fel, ha a bőrükön érzik.

2021. ápr. 22. 07:00
 74/84 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó Covidbirka, szerinted az oltott nem fertőzhet? Hidd csak el, hogy majd az indiai mutána ellen is jó lesz, hat nem. Amúgy sok ismerős dolgozik Covid osztályon, döglősnek ott oltottak is, szóval hidd csak el, hogy ettől most nagyobb ember lettél, mert beoltattad magad. Szóval anyut meg aput te is megfertőzheted, okoska, hiaba ittad meg összes vakcinát.
2021. ápr. 22. 07:43
 75/84 LeonScottKennedy ***** válasza:
20%
:)
2021. ápr. 22. 07:47
 76/84 anonim ***** válasza:
58%
Csúnyán beégtetek. Ha olyan gyenge az immunrendszeret hogy ettől rettegtek még beoltva is, akkor maximum biodízelnek vagytok alkalmasak.
2021. ápr. 22. 10:00
 77/84 molnarmarcell21 ***** válasza:
24%
Na, kérdező, pereltél?
2021. máj. 3. 07:06
 78/84 anonim ***** válasza:
39%
#76 mondja ezt az, aki két tűszúrástól retteg
2021. máj. 4. 02:01
 79/84 anonim ***** válasza:
67%
Nem a tűszúrástól rettegünk, hanem a vakcinák mellékhatásaitól, különösen a hosszú távúaktól. Mivel egyik se volt tesztelve, bármit, de szó szerint bármit okozhatnak.
2021. máj. 4. 07:48
 80/84 anonim ***** válasza:
29%

Te akarsz másokat azért korlátozni mert félsz tőlük szóval miről is beszélünk? 😃

Tudod ez úgy működik hogy először be kéne bizonyítani a létjogosultságát. Ilyen alapon aki nem akar tetoválást vagy, piercinget az is fél biztos azért nem csináljaxd Tehát én miért is oltassak egészséges szervezetként amikor nincs semmi hozzáadott értéke számomra? Megint ott tartunk hogy a komposzt alól akarja nekem megmagyarázni a biológiai hulladék hogy én félek amiért nem oltatok, hát ez egyenesen nevetséges! Nem, te vagy az aki félsz, ezért oltatsz, én meg nem félek tehát nincs okom oltatni.

2021. máj. 4. 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!