Hova lehet fordulni ha nem akarok oltatni de kb rákényszeritenek?
Olvastam h ha nincs védettségi igazolvány nem lehet menni fürdőbe,moziba,színházba stb...
Szeretnék normálisan élni de oltás nélkül nem lehet menni majd sehova.
Ez egy nem kötelező oltás és a kormány így bele kényszeríti az embereket.
Az Unio azt mondta h senkit nem érhet hátrányos megkülönbőztetés ha nem oltat. De ez hogy igazolványhoz kötik a helyek látogatását szerintem megkülönböztetés.
Pereljem majd be a mozit? Vagy az Euorpai Emberjogi szervezethez forduljak? Mik az első lépések?
"Sajnos lehet,hogy az is eljön."
Annak, aki nem képes egy társadalomban a közérdekek szerint is élni, nem csak magánérdekből, az húzzon is.
Nem azért fizetek TB-t, hogy idiótákra költsék, akik személyi szabadságjogokról ágálva utasítják el az egészséges túlélését a pandémiának.
Amúgy az lenne a totál jogos döntés, hogy aki elutasítja az oltást, az, ha megbetegszik a járványban, fizesse a komplett kórházi kezelését zsebből, egy büdös vasat se adjon a TB.
"Egy gonosz világ jön létre a szemünk előtt."
Ahol ráébresztettek, hogy kötelességeid is vannak.
Az nem demokrácia, ahol azt csinálsz, amit akarsz, bármi is legyen az.
Az az anarchia. És ott más veled is azt csinál, amit akar. Biztos nagyon értékelnéd.
Elárulom: eddig is voltak kötelességeid, pont ugyanilyenek, csak most szóltak rád szigorúan, hogy nem szarhatsz rájuk.
#46:
Ó, igen. Ez a topic egy baszott nagy vicc :D
"Viccesnek tartod a helyzetet?"
Nem, nem annak tartja.
Tragikomikusnak.
És szánalmasnak.
Szerencsére az oltottsági számokból látszik, hogy az ilyen idióták erősen kisebbségben vannak.
"az ilyen idióták erősen kisebbségben vannak."
Az lehet,hogy az ilyen idióták mint én is kevesebben vannak,de még vagyunk szerencsére.
#49:
Valakinek nem az erőssége a tájékozottság itt úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!