Hova lehet fordulni ha nem akarok oltatni de kb rákényszeritenek?
Olvastam h ha nincs védettségi igazolvány nem lehet menni fürdőbe,moziba,színházba stb...
Szeretnék normálisan élni de oltás nélkül nem lehet menni majd sehova.
Ez egy nem kötelező oltás és a kormány így bele kényszeríti az embereket.
Az Unio azt mondta h senkit nem érhet hátrányos megkülönbőztetés ha nem oltat. De ez hogy igazolványhoz kötik a helyek látogatását szerintem megkülönböztetés.
Pereljem majd be a mozit? Vagy az Euorpai Emberjogi szervezethez forduljak? Mik az első lépések?
"Mindenki fizet TB-t te szerencsétlen"Így van. De engem nem érdekel, hogy a saját zsebedből is lopsz, az enyémből ne tedd.
"ha pluszba fizetnie kéne mert cukorbeteg, elhízott meg magas a vérnyomása"
Az egyik sem személyes döntés volt. Az oltás elutasítása az. Úgyhogy ismét hamis analógia.
"Ennyi erővel tegyük kötelezővé az influenza oltást is."
Ezernyi globális bizonyíték van, hogy ez nem egy vacak influenza. Csak beszorult a fejed a homokba.
"Te komolyan azt hiszed hogy sterilizálni lehet a világot mert gyáva vagy?"
Én vagyok gyáva, amikor te fosol egy tűszúrástól? Ami több százszorosra növeli az esélyedet, hogy megúszd élve, egészségesen?
Nem csak gyáva vagy, de még veszélyfelmérésre is képtelen.
"hiába találtok ki mindenféle meséket"
Pontosan itt a baj, te eldöntötted magadnak, hogy az a mese, ami a te véleményednek ellent mond, bizonyítékoktól függetlenül.
"Pisztolyt tartok a fejedhez aztán azt mondom szabad választási jogod van"
Rettenetesen irreleváns analógia ismét.
Annyira fejhez pisztoly fogás, minthogy ha nem akarod magad lekameráztatni, nem mész be a Tescóba. Nem, még annyira sem. Mert az oltás veszi ki a töltényt az orosz rulett pisztolyodból.
"Akkor minek oltassak ha továbbra is rettegnem kell mi?"
Nem kell utána rettegni. De én oltottként nem akarom magam két-három napig sem xarul érezni, mert te mondjuk rámhányod a vírust. Több bajom nem lesz tőle, de ezt sem kérem, köszönöm.
És én vagyok agyhalott, mert be kéne ismerned magadnak a rögeszméd irrealitását és ettől dührohamod van.
"semmi értelme az egésznek, mert már most vannak vakcina álló mutánsok"
Nincsenek.
De majd biztosan lesznek. Ezért is lesznek majd olyankor új oltások.
"Akkor tilsunk be ennyi erővel mindent mert veszélyes lehet!"
Hát például a biztonsági öv nélküli vezetést, a piroson áthajtást, hasonlókat tiltunk is.
Egyik sem jelenti azt, tutira meghalsz, ha nem tartod be. De épp elég esélyt csinál rá, hogy kelljen intézkedni ellene.
Mint ez a járvány is.
"Sőt ilyen hippochonder mentalitással"
Mondja az, aki egy oltástól fosik. Aztaq.
Nézd már meg magad kívülről.
Úgy fosol egy oltástól, hogy inkább belehalsz a fertőzésbe.
Ez aztán reális gondolkodás.
Na jó, fortyogjatok csak itt magatokban.
Hálistennek az ország többsége láthatóan nem ergya, veletek, pár sérülttel meg még elműködik a szekér.
Nem oltatsz? Nem oltatsz. Jogod.
De akkor ne rinyálj a következményeken.
És ha bevezetik a szelektált belépést védettségi igazolvány alapján bizonyos közhelyeken, akkor ha a magadfajta csakazértis megpróbál oda bekolbászolni, magam hajítlak ki gallérnál fogva, ha nem lesz hivatalos közeg ezt megtenni.
"Csak ha nem oltatsz, veszélyt jelentesz a körülötted lévőkre. És arra nincs jogod."
Sürgősen be kéne fejezni ezt az idióta, demagóg rettegtető dumát, te baromarcú covidbirka! Egy éve ezt nyomatjátok, és bizony k..va unalmas már!
"Ez a komplett kérdés egy oltásellenes provokáció és propaganda, emberéleteket veszélyeztetve.
Remélem mindenhonnan, innen is ki lesztek tiltva."
Téged kéne mindenhonnan kitiltani, te sz.rházi! Remélem, ha végre felébrednek a tömegek, és visszaszerezzük a normális életünket, akkor téged nem fognak soha többé sehová beengedni, hanem retteghetsz egyedül egy lyukban, te szerencsétlen!
Hiába hőbörögsz, nyavajogsz, hámozod itt a fingot, ha mindenkit be kell ahhoz oltatni hogy te ne rettegj, akkor nem ér semmit az oltásod. Majd szépen veszek igazolványt aztán a coronaimádó pofádba fogok köhögni, te meg oltassad magad a szeméttel, sok szerencsét! Agyhalott hülye állat vagy mert már az első mondatot sem fogod fel te húgyagyú🤣🤣🤣 Ha én befizettem életemben a TB-t akkor semmi közöd ahhoz hogy engem mivel látnak el mert nem a te szaros zsebedből megy. Egy hippochonder majom vagy aki még egy náthától is be van szarva. Milyen érzés génhulladéknak lenni? Pont az ilyen hippochonder immunhiányos ostoba férgekkel vannak tele a kórházak mint te. Miattatok kell cirkuszolni csak, mert akkora tápos snowflakek vagytok hogy egy kis megfázás miatt már bezárnátok a világot.
Egyébként gondolom a lezárásoknak köszönhető tetemes mennyiségű államadósságot meg a több százezer tönkrement vállalkozást is csak az ilyen rettegő agyhalottak fogják fizetni mint te...ja nem.
Biztosági övhöz meg ilyenekhez hasonlítani az oltást meg konkrétan az elmebeteg szint. Nehogy már a színházba járást hasonlítsd az autóvezetéshez te idióta😆
"Én meg kérem vissza a Tb-t, amit rádköltöttek, rettegőkém."
Mi nem rettegünk. Nem tudom, honnan jött az a következtetés. Ti rettegtek valamiért a vakcinától. Mi csak még mindig nehezen tudjuk elhinni, hogy ennyire hülyék az emberek. Felháborító, hogy GYIK-on nem tiltják az ilyesfajta kérdéseket, mert ezek ténylegesen emberéleteket veszélyeztetnek miszinformáció terjedésével.
Azt mondjátok, hogy a vakcinának lehetnek előre nem látott, hosszútávú mellékhatásai.
Ehhez biológiai ismeret szükséges, hogy tudd, ez az állítás hamis. A vakcina mindennemű mellékhatását az első 1-2 hétben fogod megérezni. A DNS-edre semmiféle hatással nincs. Még azokban a NAGYON NAGYON ritka esetekben a történelemben, amikor valakit beoltottak, és súlyos szövődményei lettek a dolognak, esetleg bele is halt az illető, ezek mind az első 1-2 hétben történtek. És ismétlem, ezek olyan ritka esetek, hogy nagyobb az esélye, hogy egy aszteroida a fejedbe csapódjon, minthogy belehalj egy oltásba.
Továbbá, azt mondjátok, hogy jobb nektek oltás nélkül. De azt tudjátok-e, utána néztetek egy ANNYIRA minimálisan a vírus maradandó károsodásainak a szervezetre veszélyeire, hogy tudjatok róluk, és nem csak ostoba konteós videókat néztek, amik miszinformációt terjesztenek.
"Heart. Imaging tests taken months after recovery from COVID-19 have shown lasting damage to the heart muscle, even in people who experienced only mild COVID-19 symptoms. This may increase the risk of heart failure or other heart complications in the future.
Lungs. The type of pneumonia often associated with COVID-19 can cause long-standing damage to the tiny air sacs (alveoli) in the lungs. The resulting scar tissue can lead to long-term breathing problems.
Brain. Even in young people, COVID-19 can cause strokes, seizures and Guillain-Barre syndrome — a condition that causes temporary paralysis. COVID-19 may also increase the risk of developing Parkinson's disease and Alzheimer's disease."
Gyengébbek kedvéért, szív, tüdő és agyi, mindenféle, tényleg félelmetes maradandó problémákat okozhat a vírus, ami elsőre fel sem tűnik, csak mondjuk megnöveli a hajlandóságodat Alzheimer kórra.
Komolyan inkább kockáztatjátok ezeket, minthogy beoltsátok magatokat, és minimálisra csökkentsétek ezen szövődmények kialakulását megfertőződés esetén?
Továbbá, azt mondjátok, hogy nem veszélyeztettek életeket beoltatlanul. Nagy büdös francokat nem. Egyfelől, a vírus további mutációját segítitek elő, hogyha elkapjátok, és senki nem látja előre, mikor fog az éppen úgy mutálódni, hogy átmenjen a vakcina védelmén. Már ma is van olyan variánsa a vírusnak, amitől nem véd a vakcina. Legalábbis az a fajta, amivel ott oltottak. Viszont ugyanaz a fajta vakcina máshol, más variánsok ellen meg tökéletesen védett.
És mindig is életveszélyesek lesztek olyan fiatalokra, netántán újszülöttekre, akiket még nem oltottak be a jövőben, mert mondjuk nem ütötték még meg az ajánlott kort. Ne alapítsatok családot ilyen mentalitással.
Egy világjárvánnyal küzdünk éppen, amiben ti a vírus térfelén harcoltok, minél tovább életben tartva azt. Csak gratulálni tudok. Pontosabban mondva, a hátunkon viszünk magunkkal titeket is, köszönhetően a nyájimmunitásnak. Remélem tudjátok, ha ez az effektus nem lenne, ez a vakcina abszolút kötelező lenne.
Elég ezt az egy videót megnézni a sötétségben élőknek, és megvilágosodhatnak (ha akarnak), már ha képesek felfogni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!