Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az illegális ha egy szülő...

Az illegális ha egy szülő megüti gyermekét?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a súlyos testi,lelki,szexuális bántalmazásért már komoly büntetés jár. De mondjuk ha csak egy pofont adnak a gyermeknek, azért már fel lehetne jelenteni? Vagy mi számít már olyan szintű testisértésnek,amiért egy szülő már "szívhat"? Egy pofon már illegális?
2021. ápr. 20. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Miért kaptál pofont?
2021. ápr. 20. 17:51
 2/8 anonim válasza:
38%
Kemény ha ott tartunk, hogy nagy volt az arcod, kaptál egy taslit és még te akarod a saját szüleidet feljelenteni...
2021. ápr. 20. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Ne pontozatok le ,csak megkérdeztem ,hogy miért kapott pofont? Mert ha csak a póén kedvéért akkor szólj a nagyszűlőknek,de ha azért mert egy kis sz*rcsimbók voltál és kiskirálynak érezted magad akkor megérdemelted.
2021. ápr. 20. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Hajrá, jelentsd fel!

Aztán lehet, kiemelnek a családból és bekerülsz az állami gondozottak között Renátó, Armandó meg Krisztoferek közé.... :-D

Akkor nem _egy_ pofon lesz, hanem sok - és nem csak az....

2021. ápr. 20. 17:56
 5/8 anonim válasza:
58%
Leírhatnád miért kaptad. Így en is a 4-hez hasonlóan azt írnám, hogy jelentsd, ha látszik. Látleletet vetetni, stb. Szivasd nyugodtan a szüleid, de lehet te fogsz szívni azzal, hogy kiemelnek a családból, ha kiskorú vagy, mehetsz cék mellé intézetbe, vagy nevelőszülőkhöz.
2021. ápr. 20. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
14%
Ha én lennék az apád minden nap elvernélek anyád sodrófájával, csak hogy szokjad. Szóval köszönd meg anyukádnak szépen, hogy nem hozzámjött.
2021. ápr. 20. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Bazmeg, ez egy kérdés, amire lehet válaszolni normálisan is, nem rögtön személyeskedni. Miből gondoljátok, hogy kapott pofont? Lehet, hogy kiváncsi rá, azért kérdezte meg. Ti meg egyből kötekedtek, mint az óvodás gyerekek...

Amúgy a kérdésre válaszolva, akármiért lehet feljelentést tenni. Még pofonért is. Más kérdés, hogy ebből az ügyből semmi nem lenne.

2021. ápr. 20. 18:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Úristen emberek... Nem kaptam pofont, szerintem életemben max. 2x. Csak láttam egy filmet, amiben elhangzott egy olyan mondat: "a mi kultúránkban legális a pofon adása" és elgondolkoztam, hogy akkor alapvetően illegális? Ezért kérdeztem meg. Tudtommal, ha valaki tudatlan egy témával kapcsolatban, itt kérdezhet. Szerintem minden ember aki most próbálkozott vicces lenni, nézzen kicsit magába, és ha már van egy ilyen hasznos platform, ne emberek oltogatására használjuk, hanem valóban segítségre.
2021. ápr. 24. 01:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!