Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vasárnap este bementünk a...

Edina0206 kérdése:

Vasárnap este bementünk a párommal a volt munkahelyére és a tulajdonos neki ment és megütötte a párom, azért mert szerinte a páromnak nem jár a bértámogatásból semmi? Mit tegyünk? 7 hónapig munkát semmit nem adott neki.

Figyelt kérdés
A kilépő papírjait nem adta ki neki, bejelentve hagyta, hogy a bértámogatást felvegye utána, most pedig azt mondja az az övé, a páromnak ahhoz semmi köze?! Kérlek segítsetek!

2021. ápr. 20. 09:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%

Nem csak Munkaügyi bíróság, de a rendőrségen is feljelentést tehettek testi sértésért, de amúgy 6-os mond valamit, ebben igaza van, ha nem jelentett ki addig számolják majd a nyugdíjba is az idődet, és a TB-t is fizette, a bértámogatás nem tudom mennyi amúgy.

Nekem is volt olyan munkahelyem ahonnan több mint egy hónapig nem küldték a kiléptető lapom, és emiatt a munkanélkülit sem kaphattam addig, már a Munkaügyi Hivatal is ki volt rájuk akadva. Nagy nehezen sikerült a központnak szólnom, mert a cégnek egy kihelyezett részlegéhez tartoztam és ők egyből intézkedtek még aznap, és bocsánatot is kértek. Kutya egy munkahely volt miután cégváltás volt és átkerültünk ahhoz a kihelyezett részleghez,jobban örültem volna, ha maradunk az első részlegnél, ez jó volt, ahol voltunk először, vigyáztak is minden munkavállalóra, és folyamatosan személyesen kommunikáltunk a főnökkel is, ugyanis mi különböző terepen dolgoztunk. Több munkavállaló szenvedett miattuk. A központ szerintem annyira nem is volt képben, amennyire volt ott kommunikáció, bár egyszer mesélték hogy híradóban is volt róluk szó talán. Mindegy lényeg a lényeg, hogy már nem dolgozom ott.

Szerintem érdemes Munkaügyi bírósághoz fordulnia és a rendőrségen feljelentést tennie, ha úgy ment neki, hogy kézzel, és nem szóban, de amúgy rágalmazásért is feljelentheti.

2021. ápr. 20. 09:50
 12/29 anonim ***** válasza:
56%
10-es nem proliság az életben maradás, mert ne is haragudj! Te vagy proli, hogy így reagálsz.
2021. ápr. 20. 09:50
 13/29 anonim ***** válasza:
48%
Az a proliság, hogy így viselkednek. Emberi lények, ja... Állatok.
2021. ápr. 20. 09:51
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
* már ne is haragudj!
2021. ápr. 20. 09:52
 15/29 anonim ***** válasza:
43%

proliproblémák?

Emberek, attól, hogy ő otthon van, a teljes alapbére jár neki! MEgnézném a képteket, ha ezt veletek teszi meg a főnk, akkor nem lenne ekkora pofátok... A bértámogatás meg azért jár, hogy a nulla bevétel mellett is ki tudja fizetni a munkáltató az állásidőre járó alapbért. CSak vannak olyanok, akik aláírják a kifizetést a dolgozó helyett, majd zsebre vágják a támogatást.

És egy minimálbérre bejelentett dolgozónál semmibe nem kerül a dolgozó a bértámogatással, hatos. És nem pár tízezer támogatásról van szó, hanem több százezerről.

2021. ápr. 20. 09:53
 16/29 anonim ***** válasza:
42%
Valószínűleg ez amúgy egy Kocsmatöltelék Bt. Ahol a főnök ilyen, ott a beosztottak általában mind nyomorult mónikasószökevény, szóval de, prolik. :D
2021. ápr. 20. 09:54
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Beszélhetünk itt a proliság fogalmáról, de tudjátok ti is az erősebb kutya b*szik. Ez mindig is igy volt kezdve amikor kardokkal vagdalták egymást az emberek a mai napig. Attól hogy van egyetem meg ilyen, olyan jogok a világ semmit nem változott, aki hagyja magát el tapossák

Egyébként oké ha fizette a TB-t meg ezeket, de attól tartok lesznek itt még meglepetések majd az adóbevallásnál, főleg a vendéglátós munkakörben dolgozóknak...

2021. ápr. 20. 09:54
 18/29 anonim ***** válasza:
7%
Pontosan ahogy a 16-os mondja.
2021. ápr. 20. 09:55
 19/29 anonim ***** válasza:
52%
16-18, teljesen normális szakácsok, pincérek sora van átverve a munkáltató által, el sem hinnétek, milyen éttermekben...
2021. ápr. 20. 09:57
 20/29 anonim ***** válasza:
58%
Jaaaj, ezzel az erősebb kutya közösül dumával mindig azok jönnek, akik a pálya széléről osztják az észt, amint téged vernek meg vagy bsznak át, te sírsz a legjobban, akkor egyből nem jössz azzal, hogy "hát, végülis megérdemeltem, erősebb kutya bszkik..."
2021. ápr. 20. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!