A bírónő, miért volt ilyen rendes velem, holott ellenem van?
Még március elején voltam tárgyaláson a Békéscsabai Járásbíróságon 11 órára. 12.10 körűl a bírónő mondta, hogy tartunk egy ebédszünetet,13 órakor fojtatjuk.
Amikor mindenki felállt, és ment, kérdeztem a bírónőt, hogy valahol van itt valami étterem, azt mondta, hogy "Étterem van, de nincs nyitva, csak elvitelre lehet venni, ha itt két utcával arrébb tetszik menni, ott a gyógyszertár mellett van egy falatozó."
Miért volt ilyen rendes velem a bírónő, holott ellenem van?
Mert ugye az ügyész és a bíró ellenem van, az ügyvéd van csak velem az is papíron, mert magánéletében Ő is ellenem van.
#9 most meg egy másik accról megfenyegetett hogy elmondtam mit írt és ratyif*ng-nak nevezett.
Kész komédia :D
De az ügyész ellenem van, mert mindent meg akar tenni, hogy a Békéscsabai bírónő elítéljen és rablás miatt ítéljen el.
A vádbeszéd már megjött. Képes volt 14 oldalt írni, nagyon sok energiát fektetett bele, ahelyett, hogy inkább a miniszterelnők és barátai vádiratát kéne írni.
Hát te is elég sokat írsz meg kell hagyni.
Amúgy mindig a bírónőről beszélsz, tetszik mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!