Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A bírónő, miért volt ilyen...

A bírónő, miért volt ilyen rendes velem, holott ellenem van?

Figyelt kérdés

Még március elején voltam tárgyaláson a Békéscsabai Járásbíróságon 11 órára. 12.10 körűl a bírónő mondta, hogy tartunk egy ebédszünetet,13 órakor fojtatjuk.

Amikor mindenki felállt, és ment, kérdeztem a bírónőt, hogy valahol van itt valami étterem, azt mondta, hogy "Étterem van, de nincs nyitva, csak elvitelre lehet venni, ha itt két utcával arrébb tetszik menni, ott a gyógyszertár mellett van egy falatozó."

Miért volt ilyen rendes velem a bírónő, holott ellenem van?

Mert ugye az ügyész és a bíró ellenem van, az ügyvéd van csak velem az is papíron, mert magánéletében Ő is ellenem van.

2021. ápr. 19. 11:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, Bazsi a legidiótább gyékás. de nem, itt van LEvi, a gyépés gyékás :D
2021. ápr. 19. 13:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Levike az nem Bazsi új néven?
2021. ápr. 19. 13:59
 13/16 anonim ***** válasza:

#9 most meg egy másik accról megfenyegetett hogy elmondtam mit írt és ratyif*ng-nak nevezett.

Kész komédia :D

2021. ápr. 19. 14:49
 14/16 anonim ***** válasza:
😆😂 akkó má' én is kérek ám privátot!!!!
2021. ápr. 19. 14:51
 15/16 A kérdező kommentje:

De az ügyész ellenem van, mert mindent meg akar tenni, hogy a Békéscsabai bírónő elítéljen és rablás miatt ítéljen el.

A vádbeszéd már megjött. Képes volt 14 oldalt írni, nagyon sok energiát fektetett bele, ahelyett, hogy inkább a miniszterelnők és barátai vádiratát kéne írni.

2021. ápr. 19. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát te is elég sokat írsz meg kell hagyni.

Amúgy mindig a bírónőről beszélsz, tetszik mi?

2021. ápr. 19. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!