Ilyenre mit válaszolna a bírónő?
Ha egy vádlott idézve van tárgyalásra és legutóbb közölve lett, hogy még az iratok ismertetése lesz és, akár a perbeszédek is. Amikor kezdődik a tárgyalás, előtte kb.5 perccel jön a bíró és a jegyzőkönyvvezető és köszönni szokott kedvesen, hogy "jónapot kívánok", a vádlottnak is, aki visszaköszön. Ekkor, ha magánemberként köszönés után megkérdezné a vádlott a folyosón a bírónőt, hogy "Ma ki tetszik mondani az ítéletet?" Ez nem tilos, nem tiltja semmi, rosszat nem mond a vádlott.
Azonban a bíró ő válasza mi lenne az adott kérdésre? Az igen vagy nem vagy nem lehet előre tudni még valami közbejöhet, vagy majd később kiderűl, vagynem mondana semmit?
Ilyesmikre gondoltam.
Levike
egyszer már megígérted, hogy nem írsz többet
Inkább 99.9%.
Ez az ember zaklat mindenkit.
Csak hogy te bíróval nem fogsz veszélni a folyosón levike. Szerencsétlen védője is megvan lőve ezzel az emberrel...
Van itt még egy indítvány amiről dönteni kell.
Rendőrségen indítványoztam, hogy a lemezkazettáról és tőlem vett dns törletet vessék össze. Elutasította a rendőrség, mert hogy többen is fogdoshatták, a tanúvallomásból bedig az hangzik el a sértett szájából, hogy "A szekrényemben megnéztem a fémdoboz kazettát, üres volt, amibe miután a sportolók ideadják a pénzt abba beleteszem"
Totál hülyének néz a rendőrség vagy miafene?
Csak ő fogdossa és ezt mindet kiemelem a bíróságon.
Ez lenne perdöntő, hogy nincs egyezés csak nem csinálták meg. Majd újra megindítványozom.
Tekintettel arra, hogy kilépésem után szóváltásba keveredtem egy férfivel, megvédtem magam és szaladtam 10 métert, egyből megfogták a kijövő sportolók a grabancom. Ott voltam velük míg nem jött a rendőrség, ruházat csomagátvizsgálást foganatositott a járőr, kesztyűt nem talált, de ha a 10 méteren eldobtam volna akkor az ott lett volna eldobva, nem látott senki ilyet.
Ígérni mindent lehet😃...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!