Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyenre mit válaszolna a bírónő?

Ilyenre mit válaszolna a bírónő?

Figyelt kérdés

Ha egy vádlott idézve van tárgyalásra és legutóbb közölve lett, hogy még az iratok ismertetése lesz és, akár a perbeszédek is. Amikor kezdődik a tárgyalás, előtte kb.5 perccel jön a bíró és a jegyzőkönyvvezető és köszönni szokott kedvesen, hogy "jónapot kívánok", a vádlottnak is, aki visszaköszön. Ekkor, ha magánemberként köszönés után megkérdezné a vádlott a folyosón a bírónőt, hogy "Ma ki tetszik mondani az ítéletet?" Ez nem tilos, nem tiltja semmi, rosszat nem mond a vádlott.

Azonban a bíró ő válasza mi lenne az adott kérdésre? Az igen vagy nem vagy nem lehet előre tudni még valami közbejöhet, vagy majd később kiderűl, vagynem mondana semmit?

Ilyesmikre gondoltam.

2021. jan. 18. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem is baj. Bevallom, nekem hiányoztál Levike. Örülök, hogy visszatértél.
2021. jan. 18. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Van új kérdése is.. 11es, ha unatkoznál, nézd meg. 😂
2021. jan. 18. 22:19
 13/13 A kérdező kommentje:

El se mentem. Nyílván, ha egyszer csak nem vagyok itt, akkor börtönbe vagyok. Ha a másodfokú bíróság is elítél letöltendőre, akkor be kell menni, mert elfogatóparancsot adnak ki ellenem és bevisznek, ugrott a kedvezmény.

Bemegyek, ha arra ítélnek és nyílván addig nem tudok itt lenni. Várjunk egy kicsit??? Van olyan börtön ahol lehet netezni. Komoly.

2021. jan. 18. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!