A bírónő, miért volt ilyen rendes velem, holott ellenem van?
Még március elején voltam tárgyaláson a Békéscsabai Járásbíróságon 11 órára. 12.10 körűl a bírónő mondta, hogy tartunk egy ebédszünetet,13 órakor fojtatjuk.
Amikor mindenki felállt, és ment, kérdeztem a bírónőt, hogy valahol van itt valami étterem, azt mondta, hogy "Étterem van, de nincs nyitva, csak elvitelre lehet venni, ha itt két utcával arrébb tetszik menni, ott a gyógyszertár mellett van egy falatozó."
Miért volt ilyen rendes velem a bírónő, holott ellenem van?
Mert ugye az ügyész és a bíró ellenem van, az ügyvéd van csak velem az is papíron, mert magánéletében Ő is ellenem van.
"Mert ugye az ügyész és a bíró ellenem van, az ügyvéd van csak velem az is papíron, mert magánéletében Ő is ellenem van."
Azért, mert ez nem így van, másrészt pedig ez akkor is csak egy munka, semmi nem mondatja azt az emberrel, hogy szünetben ne legyen kedves a másikkal.
"Mert ugye az ügyész és a bíró ellenem van, az ügyvéd van csak velem az is papíron, mert magánéletében Ő is ellenem van.'
Az ügyész meg a rendőrség van "ellened", az ügyvéd a pénzeddel van és az érdekeidet képviseli, a Bíró pedig független. Neki aztán tökmindegy mi lesz veled, az Ő dolga ha bűnös vagy kiszabja a büntetést.
Be..ok írt nekem egy ilyen üzenetet a #3 kommentem miatt:
"Te vagy a debreceni rendőrkapitányságon dolgozó ********* rendőr hadnagy nyomozó, aki a debreceni Poffice-s és kislànyoktól pénzlopási ügyemben nyomozott"
A nevet kicsillagoztam.
Másokra is szokott ilyet írni? xD Ez tényleg gáz.
"Mert ugye az ügyész és a bíró ellenem van"
A bíró nincs ellened. De még az ügyész sem.
A bíró elvileg pártatlan. Az ügyész is az, de ha már vádat emel, akkor a társadalmat és a sértettet képviseli, veled szemben.
Ettől függetlenül, az ügyésznek is az igazság kiderítése kell, hogy legyen a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!