Csak szerintem nagyon korai a 14 év beleegyezési korhatárnak?!
Figyelt kérdés
Szerintem nem normális ha egy 14 éves tegyük fel lefekszik egy 18+ most az lehet akármennyi 18, 26, 35 és stb és ez egyáltalán nem büntetendő beleegyezéssel! Miért? Én most vagyok 19 és nemrég vesztettem el.2021. ápr. 13. 14:58
21/21 anonim válasza:
Mi van kérdező?
Savanyú a szőlő?
Hogy te nem tudtál magadnak fiút fogni 14 évesen mert annyira gyerekesen néztél ki hogy nem kellettél senkinek?
Én úgy látom hogy irigykedsz azokra a 14 éves lányokra akik már most úgy néznek ki mint te 19 évesen. Nincs ebbe semmi rosz. Van aki ilyen van aki olyan. Tudok olyat is aki 24 évesen úgy néz ki mint egy 12 éves. Japán lányoknál ez nagy divat. De irigykedni akkor se szép dolog azokra akik esetleg hamarabb kipendünek mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!