Szerintetek ha egy 24 éves srác megismer egy 12 éves lányt és a végén össze jönnek büncselekménynek nyívánúl a szülei fel jelenthetik e miatt és börtönbe kerülhet e miatt?
Nem volt sex és meg lett fogadva hogy amig nem lesz 18 éves hozzá se fog nyúlni amint be tölti és meg engedi akkor lesz csak.A lány szülei mindenáron el tiltották tőlle el vették a telefonját és nem engedik sehova egyedül.
Arra a határozatra jutottak hogy meg várja a srác is meg a lány is hogy be töltse a 18. életévét és utánna fognak csak találkozni.
Légyszives normális válaszokat kérek.
Egy ismerősömről lenne szó
Előttem már leírták páran, hogy nem 18, hanem 14 év a beleegyezési korhatár. A tizennegyedik életévét betöltött személlyel való bármilyen szexuális jellegű cselekmény legális, (kivéve ha a partner nem töltötte be a 14-et) hogyha kölcsönös beleegyezésen alapul.
A lány szülei valószínűleg tiltakoznának, és erős ellenérzéseket táplálnának a kapcsolat és a fiú iránt, de amíg be nem bizonyítható, hogy szexuális kapcsolat történt, a személy nem ítélhető el.
A csókot én nem venném annak, de ismerem ilyen szinten a jogi státuszát.
A kapcsolatra kitérve én sem tudom, hogy mik a közös témák, mit akar egy ember egy olyan embertől, akinél kétszer idősebb, főleg, hogy az illető még kiskamasz.
Véleményem szerint a lány még nem tudja, mit érez, és csak bebeszéli magának, hogy az szerelem.
De ha ők (ti) így gondolják (gondoljátok), hát legyenek (legyetek) boldogak!
Ja és a helyesírásodon még lenne mit javítanod, már nem rosszbó', de esküszöm nehézkesebb volt így végigolvasni a kérdést
Előző voltam:)
Az indian kulturaban az egesz kisscsalad felkeresi az illetot es elassa kb.
Vagy torvenyesen leszel megszivatva vagy illegalisan.
Nem lehet,h a kiscsalad kuldte rad a kislanyt,h ezzel zsarolni tudjanak meg “kolcson kerni “ toled??
Eleg tipikus eset,h a csalad szeme fenye kislanyt rakuldik egy jomodunak tuno naiv celpontra es ezutan kisemmizik.
Vigyazz az ilyen ugyekkel,mert nem lehet normalisan vizsgalni a megeroszakolast torvenyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!