Magyarországon mikor tiltották ba 18 alattiak számára a dohánytermékek vásárlását?
7#
Kozlonyallapotot is nezted, kulonosen az 5.§ (2) bek.?
5.§ (2) bek?
nem végezhető köznevelési intézményben, személyes gondoskodást nyújtó szociális intézményben, gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézményben, valamint egészségügyi intézményben.
(2) Dohánytermék, valamint elektronikus cigaretta, utántöltő flakon és dohányzást imitáló elektronikus eszköz árumintaként nem forgalmazható.
??
Elobb azt irtad, hogy nincs benne 18as korhatar (az 1999es torvenyrol beszelunk). Nem teljesen ertem.
En azt irtam h az 1999es torveny kozlonyallapotat nezd meg mert ott (mar) van a 18as korhatar, magyarul az a valaszolo, aki szerint 1999ben lett tiltva, jol irta. Az a korulmeny, hogy kesobb ez atkerult a 2012es torvenybe (es okszeruen kikerult az 1999es torvenybol), nem valtoztat azon hogy 1999ben illetve 1999tol van a tilalom. Nem 2012tol van a 18as korhatar, ezt jogszabalytol fuggetlenul az is megerositi aki vett vagy venni probalt cigit 2012 elott.
"Elobb azt irtad, hogy nincs benne 18as korhatar (az 1999es torvenyrol beszelunk). Nem teljesen ertem." Továbbra is azt írom. Nem volt benne. Szóval én sem értem mi a problémád.
Én nem látom az 1999-esben, ha te látod, akkor örülök neki. Nekem már elég volt ebből a nincs benne-benne van vitából.
2000-ben.
2: Én '82-es vagyok. Általános iskolás koromban, amikor az ősök a boltba küldtek, nem egyszer kellett cigit és sört is vennem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!