Kiharcolják a pedagógus szervezetek, hogy ne nyissanak a középiskolák?
Vegzos vagyok, es enyhen szolva felb.sz, hogy november ota az utolso evem megint csak a 4 fal kozott toltom es elvettek a gimis eveimbol masfelet. En szeretnek bemenni utolso 2 hetre atbeszelni az erettsegit utoljara szemelyesen a tanaraimmal, es atelni utoljara milyen gimisnek lenni.
Szerinted kihisztizik hogy megse nyissanak?
Ja, egy diakszervezet. Engem es jo sok mas diakot nem kerdeztek meg. Ahogy sok tanar is bemenne mar tanitani.
PDSZ egy vicc, csak a tanarok ellen hergeli kb az embereket
#6 De amúgy ha annyira át akarod élni milyen gimisnek lenni miért nem buksz meg valamiből és akkor járod újra?
Nekem nincs kedvem érettségi előtt megfertőződni.
#7: Máshova nem jársz amúgy ahol megfertőződhetnél? Egy éve a négy fal közt ülsz és senkivel nem talàlkozol?
Mert szerencsés vagy ha csak a suliban kaphatod el...
9
Nem arról van szó, hogy csak a suliban lehet elkapni. Ugyanúgy meg lehet fertőződni nyilván boltban is. De kisebb eséllyel. A boltokban kötelező a maszkhasználat és négyzetméterenként egy ember tartózkodhat bent. Az iskolákban meg egy tanteremben készülnek összezsúfolni 30 gyereket, és a maszkot sem kötelező hordaniuk, csak a folyosókon. Valamint az iskolanyitással együtt jár, hogy a kollégiumokat is nyitni kell, és tömve lesznek a közlekedési eszközök a bejárósokkal. A gyerekek pedig hazaviszik a vírust a szülőknek, akik közül még nincs mindenki beoltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!