Meghiúsult oltásról hazafelé tartva igazoltattak, most mi a teendő?
Üdvözlet! Tegnap 19:30-ra kaptam időpontot egy Budapesti oltópontra, ide pontosan:
Mikor én odaértem, még egy ember volt rajtam kívül, az épület zárva. Vártunk kb 40 percet, beszélgettünk, majd hazafelé indultunk.
A Bocskai úton igazolttak a rendőrök (20 óra után voltunk már ugyanis jóval) és kérték a munkáltatói igazolást. Elmondtam nekik miért vagyok arra, akkor kérték, hogy mutassak SMS-t vagy E-Mailt. Egyiket sem tudtam, mivel telefonhívást kaptam a háziorvosomtól, hogy hova kell mennem. Meg akartak büntetni, de ezt nem fogadtam el, így feljelentés lett a dologból. Ha elindul az ügy, meghallgatást fogok kérni mindenképpen, de arra hogyan készüljek?
Ennyit arról, hogy egy hétvége alatt beoltanának 500 ezer embert. :/
És Székesfehérvárról kellett felvezetnem ráadásul.
Az azért elég gyanús, hogy Székesfehérvárról büdipesti oltópontra küldtek... Nem csoda, hogy a rendőrök sem hittek neked.
Gyűjts bizonyítékokat!
Elolvastad a cikket? Volt aki Balatonról ment fel a Terézbe
Vártunk, hogy mi a fene van, a másik ember telefonált a háziorvosával, én próbáltam az enyémet elérni sikertelenül.
Sose lesz vége ennek a rémálomnak.
Igen, hívásnapló megvan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!