Munkahelyi felvételen az látszik, hogy elraktam egy drága (470 ezres) eszközt, de valójában nem tulajdonitottam el leltár volt és mikor számoltunk, már akkor sem volt meg... Feljelent a munkahelyem mire számíthatok?
Nem hívnak rendőrt, nem visznek be. Nyugodj meg, mond el nekik mi történt.
Ha rendőrt akarnak hívni, hívjanak. Semmit sem fog csinálni, mivel a bizonyíthatóság nem áll fent.
Max tesznek feljelentést, de azt is ismeretlen tettes ellen fogjak tenni, ha megteszik.
Ezzel nyugtatom magamat én is....
De nem tudom, tudom milyen gany a kamera bent és mi latszodhat rajta.... De ha még úgy is látszik amit azért szeretnék majd én is megnézni...ha tényleg nincs nálam az eszköz sem bármi ami ahhoz tartozik...mivel tényleg nincs közöm hozzá. És feljelentenek fogalmam sincs mivel tudnám bizonyítani az ártatlanságom..
Teljesen mindegy mi van a felvételen, nekik azt kell bizonyítani, hogy kivitted az áruházból.
A bizonyítási kényszer nem rajtad van hanem a cégnek kell bizonyítania, illetve a rendőrségnek a lopás tényét, hogy te követted el.
Nyugi nem eszik ilyen forrón a kását. Fontos, hogy ne írj alá semmit.
"Bevisznek azonnal előzetesbe és ott leszek 72 órát legalább?"
Dehogy. Mire fel tennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!