Büntetőfékezésnél nekünk kötelességünk fékezni, megbüntethetnek ha nem?
Sokat gondolkoztam hogy ha egyszer engem büntetőfékeztetnének meg, én biztos nem taposnék bele a fékbe, az én kocsim valszeg töredékét éri a másikénak így nem zavarna.
Tehát a kérdés: Ha nem fékezek amikor valaki büntetőfékezik előttem, engem is felelősségre vonnak?
Felvétel lenne a büntetőfékezésről így nem lehetne letagadható, ne írjátok hogy lehet nem tudnám bizonyítani a büntetőfékezés tényét, tudnám.
Igen, kamera nélkül semmit nem érsz el.
Hiába mondod, hogy büntetőfékezett, ha ő meg azt mondja, hogy nem igaz, hanem te nem tartottad be a követési távolságot. (Ez akkor is így lenne, ha tényleg ő mondana igazat, vagyis, 1 m-ről tolnád az illetőt, és amikor egy óvodáscsoport miatt fékez, belemész.)
A kamera bizonyíték, vagy több szemtanú. Minden egyéb esetben az lesz a valószínű befejezés, hogy megbüntetnek, mert nem tartottad be a követési távolságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!