Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy plázában elmegyek...

Ha egy plázában elmegyek wc-re, ott is rajtam kell hogy legyen a maszk?

Figyelt kérdés

Van valamilyen konkrét szabály arra, hogyha bemegyek egy plázában a wc fülkébe, akkor a dolgom csinálása közben levehetem-e a maszkot?

Hisz a fülke nem zárt teljesen.

2021. márc. 27. 17:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Na, pontosan az olyanokat hiányoltam, mint a 10-es. Végre valaki.

8-as voltam.

2021. márc. 27. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
Na, a 10-es rettegése már az elmebetegség határát súrolja.
2021. márc. 27. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:
17%
Igen, rajtad kell, hogy legyen a maszk, mivel a bevásárlóközpont teljes területén kötelező viselned. Amúgy meg nem értem, hogy miért akarod levenni a vécéfülkében a maszkot? Hogy jobban érezzed a szarod illatát, vagy mi?! Aztán majd szaros kézzel fogod visszarakni az arcodra? Elég gusztustalan vagy, hallod!
2021. márc. 28. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

És ha nőként kisdolga van? Azért az nem olyan markáns illatú.

Szerintem mivel nincs egyértelmű kivételek közt, így elméletileg kéne, gyakorlatilag meg... minden törvény annyit ér amennyire betartatják. Amúgy én nem vettem le még amikor utoljára voltam, de csak azért mert lusta farok voltam fel-le pakolgatni.

2021. márc. 28. 11:41
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
Rajtad kell lenni. Csak kicsi az esélye hogy ott meg buntenek.
2021. márc. 28. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!