#3 azért, mert a pláza egész területén kötelező a maszkviselés.
Amúgy nyugi emberek, én se vagyok barom, leveszem ilyen helyzetben😁
Csak a hivatalos szabály érdekelt.
2021. márc. 27. 17:16
5/15 anonim válasza:
A szabály szerintem erre konkrétan nem tér ki, úgyhogy elvileg igen.
2021. márc. 27. 17:19
6/15 anonim válasza:
Elvileg kell, gyakorlatilag csak ott kell, ahol megbüntetnek vagy elzavarnak maszk nélkül.
2021. márc. 27. 17:23
7/15 anonim válasza:
Elvileg tilos levenned, de tényleg nincs jobb dolgod, mint ezen pattogni?
2021. márc. 27. 17:36
8/15 anonim válasza:
Érdekes, hirtelen sehol nincs egy lepontozó vírusrettegő se. Hirtelen mindenki egyetért abban, hogy egy nyílvános wc-ben, ahol rengetegen megfordulnak, nem kell a "mindentőlvédő" maszk, mivel "senki se látja".
Ma is tanultam valami hasznosat: ha senki se lát engem, akkor a vírus se támad, és én se vagyok fertőző még azzal a személlyel szemben se, aki esetleg 2 perc múlva utánam megy be ugyanoda. 😊
2021. márc. 27. 17:42
9/15 anonim válasza:
#8 Senki nem mondta, hogy nem hasznos, ha viseli, csak azt, hogy egy értelmetlen szellemi maszturbáció a kérdés, mert senkire nem rúgják rá a budiajtót, hogy ellenőrizzék.
2021. márc. 27. 17:55
10/15 anonim válasza:
Hát amíg nyitva voltak az üzletek én a vége felé már a próbafülkében sem vettem le. Lehet előttem jött ki onnan valaki és teleköhögte. Honnan tudjam? Nem rettegek, de nem hiányzik, hogy elkapjam ezt a szart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!