Hol lehet bejelenti ha egy étteremben maszk nélkül szolgálnak ki, illetve tömeg van míg átveszem a kaját? S nem egy alkalommal történt ilyen...
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 10:14
1/13 anonim válasza:
Az Állam Védelmi Hatóságnál azaz az ÁVH-nál.
2/13 A kérdező kommentje:
Most komolyan... Nem vagyok házmester, de borzasztó állapotok vannak sajnos. S hiába jelzed az tulajnak e-mailben, le se tojja...
2021. márc. 27. 10:19
3/13 anonim válasza:
Mit vamzerkedsz? Ha nem tetszik meg lehet otthon ragadni a fakanalat.
4/13 A kérdező kommentje:
Olyan írja aki tudja hol lehet bejelenteni! Keresgéltem google-n, de eddig nem találtam. De majd meglesz, megígérem.
2021. márc. 27. 10:21
5/13 anonim válasza:
Ez most vicc? A rettegőknek nem kell étteremből elhozni a kaját, az összeállításnál a kesztyű nem fontos, csak a szájkosár?
Mennyi besugó lenne itt...🤢🤮
Egyre jobban megy el a kedvem a hasonlóaktól...
Besugó jutalmat is szeretnél? Majd a New world orderben kaptok, még hála nem tartunk ott...
6/13 anonim válasza:
Tömeg az elhozatalkor? XD ilyen szabály nincs.
Menj be az autópálya közeli tesco, auchanbe ott többen toporognak a "pínztáraknál" az nem gond?
7/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy NINCS MASZK a tulajon, mikor átadja a kaját, s nem egy alkalommal! Unalmas már ez a besúgó duma, kérem hanyagoljuk!
2021. márc. 27. 10:32
8/13 A kérdező kommentje:
Megtaláltam!!!! :) Nem köszönöm a semmit nem érő válaszokat! Szép napot még nektek is!
2021. márc. 27. 10:34
9/13 anonim válasza:
Fekete volga viszi házhoz a kaját.
10/13 anonim válasza:
Kérdező, megírod nekem is? A tököm tele a sok idiótával, miattuk nem lesz vége sose. Csak a kiskapu keresése megy, most az összes fodrász, körmös is házhoz jár, ész nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!