Ha a játszótéren maszk nélkül ricsajkodik egy tucat gyerek mindennap (szüleik jelenlétében), akkor rájuk hívhatom a rendőrséget, hogy büntessék meg?
#40 Sem te, sem a 34-es nem jártatok kórházban születésetek óta, hacsak nem voltatok betegek. A valóságban most is szinte kizárólag öregek halnak meg "koronavírusban", és a többségüknek olyan betegségei voltak mellette, hogy valószínűleg inkább azok okozták a halálát.
#43 Azért ezen a kommenten jót nevetnék, ha nem sírnivaló lenne a helyzet.
Azt azért érted, hogy a kormány a kommunikációjával nem kizárólag egészségügyi, hanem gazdasági, társadalmi, pszichológiai szempontokat is figyelembe vesz, ezért amit a gov pont hu-n olvasol, az nem ugyanaz, mint amit az egészségügyes lát élőben?
Igyekeztem finoman, és óvatosan fogalmazni, értelmezd legjobb tudásod szerint!
#45 Ismerem az oltalt. Meg azt is, amit a saját szememmel látok, és napi szinten küzdünk vele. A kettő finoman szólva nem egyezik.
Vírusrettegő? Én már másfél hónapja megkaptam a második oltásomat is, nem sok mindentől kell tartanom.
Ha szeretnéd testközelből megnézni a valóságot, most épp olyan önkenteseket (civileket) toboroznak covid osztályra kisegítőnek, akik vagy oltottak, vagy átestek nem rég, vagy nem "rettegnek" a fertőződéstől. Nosza, hajrá!
Lefogadom, hogy erre kitérő választ fogsz adni érintve az adó, a "mit képzelsz", és a "minek, vírus sem létezik" témákat. Annyi vér már nincs a pucádban, hogy bemenj, es segíts az összeomló egészségügynek, csak a monitorod mögül dumálsz. Ugye!
#47 Ohhh... Igen...
Szóval akkor jelentkezel önkentesnek, hogy majd jó alaposan leleplezhesd a kórházakat?
Jaaaa, azt már nem!
Szánalmas...
#47 [link]
Betegek etetése, itatása, apró segítségnyújtás (odaadni neki a telefont, szemüveget), beszélgetni, bíztatni, kórtermet felmosni. Betegmozgatás, betegirányítás, oltóponton segédkezés, karanténosok élelmiszer ellátása. A pelenkázást nagyon kevés beteg igenyli, es te mondhatod azt, hogy azt nem szeretnéd csinálni, bár nem nagy ügy az egész. Most nagy szükség van az önkéntesekre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!