A NAV megküldte részemre az adóbevallásom elkészítését, amit ebben böngészgettem észleltem azt, hogy a munkaadóm( Vagyonőr cég) a tavalyi évben egyszerűsített bejelentéssel alkalmazott? Ez törvényes? hova lehet menni ez ügyben?
Figyelt kérdés
Munkaszerződéssel foglalkoztatott 2020. augusztus 16. napjáig. A munkaviszonyt én szüntettem meg mert kevés volt a vagyonőr és 72 órákat voltunk kénytelenek dolgozni, mert nem jött a váltás. Ja és nettó 640 Ft-os órabérért, bár megkereste minden vagyonőr a 210 2015 ezret de rengeteg órával. És most észrevettem azt hogy munkaszerződéssel éveken keresztül csak egyszerűsített bejelentéssel alkalmazott a vagyonőr Cég! Mit kellene tennem ebben a helyzetben?2021. márc. 20. 21:01
1/1 MDaniel98 válasza:
Ha nem ez van a megállapodásban kezdj egy munkaügyi pert, szerintem ebben az esetben megnyered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!