Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyik barátom 20 000 FT...

Egyik barátom 20 000 FT felett lopott, tehát szabálysértést követett el. Ma hallottam rádióban, hogy elzárással is büntethetik azokat az embereket akik lopnak. Nincs priusza, büntetlen előéletű, szerintetek lecsukhatják?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 09:40
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Hééé!Nem vagyok gyáva féreg, az egyik barátom volt az elkövető, én csak aggódok érte mert már 5 éve ismerjük egymást és az utóbbi időben kezd nagyon elzülleni.

Én még sose loptam semmit, ezt kikérem magamnak!

2010. aug. 19. 12:38
 22/24 anonim ***** válasza:
Majd sitten helyre jön, bár sajnos Magyarországon mindenre csak felfüggesztett adnak.
2010. aug. 19. 12:53
 23/24 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes.

Igenis le kell csukni.Legközelebb majd gondolkodik.

2010. aug. 19. 13:11
 24/24 anonim ***** válasza:
10.04:abban a multiban dolgozók béréből vonták le volna azt,amit ellopott.Úgyhogy örüljön,hogy a veséjét nem rúgták le.(jelzem a bérük a négyszerese a "cuccnak".Egy hónapban)
2010. aug. 19. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!