Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szomszéd nem tartja tiszteletb...

Szomszéd nem tartja tiszteletben a jogaimat! Feljelenthetem?

Figyelt kérdés

3 lakásos társasház, 2 lakásnak saját használatú kertrész, saját használatú felszini parkoló, jelölve!

A szomszéd rokonai napi szinten a helyemre állnak a parkolóban. Szóltam, nem reagál rá. Rendörséget hívtam, hogy jöjjenek ki, de azt a szuper tanácsot kaptam, hogy hívjam a köztereseket! Azok meg azt mondták magánterületen nem intézkedhetnek! Újra rendörség, de nem jöttek ki.

A szomszéd, gyerekei és haverjai rendszeresen átjárnak a mi kertünkbe, feljönnek a teraszunkra engedély nélkül, ezt a kamerák is bizonyítják. Pl a nagyobb gyereke átjön a teraszunkra és itt szórakozik. Ha kimegyek rászólni az a válasz, hogy az övékre odasüt a nap és az apja megengedte, hogy átjöjjön! Majd a gyerek hozzáteszi, hogy ha elzavarom akkor kihívja a rendöröket és elvitet! A kisebb gyerek átjön és kitépkedi a növényeinket, felszántja a füvet. A haverjaik a mi kertünkön át járnak-kelnek mert állításuk szerint rövidebb az út a kapuhoz. Múltkor a nyitott ablakunk alatt cigiztek, beszélgettek, másnapra egy álló hamutartót találtunk ott!

Nem kisebbség a szomszéd! Gazdag, milliomos, jó kocsival, politikai kapcsolatokkal.

A harmadik szomszédunkat még nem is nagyon láttuk, egy kínai aki kiadja a lakást! Ennek a másiknak meghatalmazást adott hogy helyette szavazzon a közgyülésen amit így összehívni sem lehet!

Próbáltuk meghirdetni a lakást, de akadályozza ezt is! Elállják a parkolót az autóikkal, üvöltetik a zenét, a gyerekeik odamennek a vevöjelölthöz és zavarják. Az ingatlanost elzavarták többször is, amikor képeket akart kint csinálni, megakadályozták, mert hogy az ö részük is látszódik, meg a ház az közös tulajdon és nem járul hozzá a kép készítéséhez.

Fel lehet valamilyen indokkal az ilyen embert? Mondtam már neki, de nevetve mondta, hogy meséljem el mi lesz oka? Mit mondok majd? Hogyan bizonyítom? Undorító ember!

Szerintünk arra pályázik, hogy eladhatatlanul, alacsonyabb áron majd ö megveszi valami strómanjával a lakásunkat.

2021. márc. 16. 11:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a történet, nem te vagy az egyedüli, aki ilyen rohadékokkal küzd.

Találj ki valamit, ami helyre teszi ezt a proli bandát! Biztosan van megoldás.

2021. márc. 16. 11:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerelj fel a kocsibeállóra egy ilyen lakatal zárható parkolásgátlót.

[link]

2021. márc. 16. 11:21
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Feljelentheted, de ha a csókosi körbe tartozik, még te fizethetsz rá.
2021. márc. 16. 11:25
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, vagy alacsony a kerítés?

Ha vannak kamerákkal rögzített felvételek, akkor az már bizonyíték a birtokháborításra. Ha a rendőrség nem foglalkozik vele, akkor még mindig lehet menni a bíróságra.

[link]

2021. márc. 16. 11:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Építs kerítést, telepíts rózsabokrot, zárazd le a parkolót és törjél borsot az orruk alá.
2021. márc. 16. 11:41
 6/17 A kérdező kommentje:

Volt kis kerítés és parkolásgátló is! Mindkettöt eltávolítatta a közös képviselövel a ház pénzén, mert hogy osztatlan közös tulajdonon csak többségi engedéllyel tehetek oda bármit! Jött volna a Tkom is netet behúzni de azt se engedte meg.

Csókos sajnos.

2021. márc. 16. 11:42
 7/17 A kérdező kommentje:
Amúgy magas nekem hogy ilyen gazdag miért társasházban lakik? Miért nem vesz házat?
2021. márc. 16. 11:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

" 2 lakásnak saját használatú kertrész, saját használatú felszini parkoló"

Ez le van írva a társasházi szerződésben is...????

2021. márc. 16. 11:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"Csókos sajnos."

Akkor keress olyan megoldást, hogy ez a sz@rházi utána az anyját is elátkozhassa, amiért a világra hozta!

2021. márc. 16. 11:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Törvényesen is társasház, vagy valami osztatlan közös tulajdon...? Mert akkor eléggé gáz a közös megegyezésre jutás ilyen szomszédokkal....
2021. márc. 16. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!