Börtönbe kell menjek 1 hónap múlva, valaki tud segíteni? Megérdemlem a büntetést?
Szerintem kicsit tulzás, amennyiben tényleg ők kötöttek belétek.
Bár azért arccsont repedésért igen brutálul oda kell ütni. A súlyos testi sértést pedig keményen büntetik.
Börtönben kitartást.
Amúgy valószínűleg sokan mások is verekedtek volna a helyetekben. Rosszkor, rossz helyen. Viszont hagynotok kellett volna, hogy ők üssenek először. Mert, ahogy leírtad, ők csak részegeskedtek, keménykedtek, mire ti szétpusztitottátok őket. Az ilyesmi nem pálya. Máskor hagyjátok, hogy ők üssenek először.
Bár mivel most már lesz priuszod, szerintem senkit ne üss meg, sehogy, mert büntett előéletűeket durvábban büntetik. Jó magaviselettel kiengednek 3 hónap múlva kb. De még egy bunyó és több mint egy évre bent találhatod magad.
Kitartást. Sok ember csak attól érzi magát jó embernek ha elitéli azt akit a törvény is elitél.
De azért mert a törvény előtt bűntelenek, még sokan gonoszak és követtek el nagyon rossz dolgokat, lehet rosszabakat mint te, csak azt épp nem bünteti a törvény.
Előző vagyok és azért sem itélkezek mert némileg megértem amit tettél.
De azoktól kérdezném akik verik a nyálukat és itélkeznek. Ha éjszaka odamenne egy részeg hozzátok, rángatná a kabátotokat, szidná az anyátokat és ordíbálna hozzátok miközben féltek, hogy mikor megy nektek. Majd valaki aki veletek van leütné mert megelégeli ezt és kiáll értetek. Őt is börtönbe vetnétek?
Odaszolnál neki, hogy haver, kösz, hogy kiáltál értem de most felnyomlak és irány a böri...ezt tennétek? Oda küldenétek azt is aki értetek állt volna ki?
Írja ki aki igen.
Vagy csak őt ítélitek el mert ő a barátaival egymásért áltak ki?
Az erőszak nem megoldás. De elitélni valaki olyat akinek örülnénk ha az oldalunkon lenne ha az éjszaka közepén belénk kötnének.....állszentek vagytok.
Tudom, hogy most temérdek negativot fogok kapni, de ez az igazság.
és ezt te honnan tudod?
Én csomó éneklő részeg bandát láttam utcán, még is szinte mindegyik letojt, pedig borsodban lakok ami egy kicsit durvább hely az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!