Börtönbe kell menjek 1 hónap múlva, valaki tud segíteni? Megérdemlem a büntetést?
Figyu.
Én pénzt lopkodtam sátorból, öltözőkből, senkinek nem ártottam, senkit nem bántottam, személy elleni erőszskot soha nem követtem el. Azzal ártottam, törtem borsot a sértetteknek, hogy elloptam a pénzüket, viszont nem bántottam senkit. Többet viszont nem lopok.
Bevallom érdemlek börtönt, de nem letöltendőt, hanem felfüggesztettet, amiért elkövettem.
Nézzünk téged.
Te verekedtél, személy elleni erőszakot követtél el. Mivan, ha úgy ütsz, hogy kiütöd a szemét?
Te megérdemled a letöltendőt. Nagyon helyes. Nem 6 hót kellett volna adni hanem 3 évet minimum. Mi az, hogy verekszünk?
Nekem próbáltál volna nekem jönni, önvédelemből a gázspray-m tartalmát rádfújtam volna.
Remélem jogerős az a 6 hónap.
Fogadj egy jobb ugyvedet es meguszod!!!
Elfuthattal volna inkabb. Sajnos Magyarorszagon nem letezik igazsagszolgsltatas.
Jaj önvédelem persze ..
Ha egy öregasszony, kis csaj vagy egy ember jár arra 90% hogy minimum beleköttök meg rátámadtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!