Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyarországon olyan szabdtéri...

Magyarországon olyan szabdtéri helyen miért lesz kötelező maszkot hordani március 8-tól, ahol az adott személyen kívül senki se tartózkodik több kilométeren belül?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam tanösvényen sétálni. Kb 4-5 kilométert sétáltam úgy, hogy kilométereken belül sehol senki nem volt látható rajtam kívül. (Egész jó volt a látási viszony az út során, mivel javarészt pusztaság volt, szórványosan fás területtel.)

Ilyen helyzetben minek lesz kötelező maszkot viselni? Kormányzati portálokon és a sajtóban nem találtam erre magyarázatot.

2021. márc. 5. 07:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért én úgy látom, az emberek körében nem népszerű a kültéri maszkviselés, hangsúlyozom, csak a szabadtérire gondolok, nem általánosan a maszkhordásra. Én egy olyan kerületben lakom, ahol az utcán eddig nem kellett hordani, s a többség nem is hordta, pedig ugyebár megtehette volna, ha annyira úgy érzi, csak ez védi meg őt és embertársait az utcán a fertőzéstől. Figyelni fogom, hogy hétfőtől mennyit javul az arány, de a kis forgalmú helyeken való maszkviseléssel én sem értek egyet. Majd olyan helyet keresek a napi sétámra, ahol alig jár valaki, s legalább ott le tudom venni.
2021. márc. 5. 08:51
 12/31 anonim ***** válasza:
71%
Igen!Levegőt szeretne kapni az ember főleg hogy jönnek a melegebb időszakok...Értelme semmi kinn viselni.Klíma betegséget kapsz ha sokáig rajtad van
2021. márc. 5. 08:55
 13/31 anonim ***** válasza:
33%

#12 Az elmúlt 1 év bebizonyította már hogy semmiféle baja nem lesz a maszkhordástól senkinek az ilyen agyvesztéseken kívül, hogy még most is ezzel a hülyeséggel jössz.

Nálunk sem kellett hordani a maszkot az utcán eddig. Egy hete lett csak bevezetve egyes területekre. Viszont a munkahelyemen sokat kellett hordani, semmi bajt nem okozott azon kívül hogy nehezen érthető amit a másiknak az ember mond.

Kényelmetlen és ennyi.

Pont amiatt kell most ezt a lezárást csinálni, hogy akkor legyen megállítva a járvány amíg még nincsen olyan meleg ahol már tényleg elviselhetetlen kényelmetlenséget okozna a maszkviselés.

2021. márc. 5. 09:01
 14/31 anonim ***** válasza:
31%

Nem állítja meg ezt kéne megérteni.Nem ér szrt se.Tömegközlekedés,zsúfolt boltokban összefogdosol mindent és elfelejtessz fertőtleníteni mert még mindig nehéz megszokni ezt akkor mi van?Nálunk eddig is kellett és segített?Nem!Akkor mi értelme van kinn is?Pffff

Buszon nyilván kell és a boltokban de máshol értelmetlen és látszat intézkedés

2021. márc. 5. 09:06
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látsz ember kilométereken át, minek hordod? Drónnal fogják ellenőrizni?
2021. márc. 5. 09:07
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj ötleteket ezeknek kérlek #15-ös😁😁
2021. márc. 5. 09:09
 17/31 anonim ***** válasza:
85%

Áh... előbb szervezik be a szarvasokat, őzeket feljelentőnek, mintsem hogy ilyen bonyolult technikával kelljen dógozniuk. :D

2021. márc. 5. 09:11
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
😂😂
2021. márc. 5. 09:16
 19/31 A kérdező kommentje:
#15: Szoktak a környéken drónt reptetni. Rádasul olyan személyek, akik az állami szférában dolgoznak/dolgoztak vagy van kapcsolatuk olyan személlyel, akinek az állam a munkaadója. 😅
2021. márc. 5. 10:11
 20/31 A kérdező kommentje:
#6: Például lehet arra (vad)kamera, amit lehet nem veszek észre. S, ha pont odanézek maszk nélkül és pont visszanézi olyasvalaki a felvételt, akkor megszívhatom. 😁
2021. márc. 5. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!