Mit szólnál ahhoz, ha tilosban parkolásért halálbüntetés járna?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 13:22
11/30 A kérdező kommentje:
9 de akkor a te valaszodert is ez jarna...
2021. márc. 3. 13:51
12/30 anonim válasza:
9-es, támogatom az ötleted, ezt a kérdést el is mentem a kérdező IP címével együtt a későbbiekre (...)
13/30 anonim válasza:
Ha bármely tettemért fix halálbüntetés járna akkor meggyilkolnám azt/azokat, akik lebuktathatnak. Kétszer nem végezhetnek ki. Észkombájn.
14/30 A kérdező kommentje:
De akkor ezt a ket kivégzés elott kene megtenni mert ketto kozott problemas a vegrehajtas.
2021. márc. 3. 13:54
15/30 A kérdező kommentje:
12 es vigyazz mert amit teszel az buncselekmeny
2021. márc. 3. 13:55
16/30 anonim válasza:
15-ös, lehet, hogy bűncselekmény, de szerencsére ezért még nem jár halálbüntetés. :-) Mi van, befostál? :-)
17/30 A kérdező kommentje:
Az nem egy jo kis elzaras igen ahol majd helyreraknak
2021. márc. 3. 13:57
18/30 anonim válasza:
"9 de akkor a te valaszodert is ez jarna..."
Ja, hogy te még ilyen dedó szinten vagy, akkor elnézem neked.
Azt hittem, hogy komolyabban is ki tudod fejteni az ötletedet.
Léptem innen..
19/30 anonim válasza:
Kérdező, tényleg ne ásd magad mélyebbre, mert hamar megtalálnak az elmentett IP címed alapján. Búcsúzz el mindenkitől, és zárd le ezt az idióta témát.
20/30 A kérdező kommentje:
19 es radferne egy kis informatikai alapképzés
2021. márc. 3. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!