Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Teherbe estem, de nem akarom,...

Teherbe estem, de nem akarom, hogy a gyerekemnek koze legyen a férfihoz. Ez jogilag hogyan oldható meg?

Figyelt kérdés

14 even keresztül voltunk együtt, a férfi sosem dolgozott, nem akart osszehazasodni, és osszekoltozni sem. Én ezt megelegeltem, kidobtam, viszont ő ebbe nem akart belemenni, mindig keres, hívogat, hárítja rám a dolgokat, hogy miattam mentünk szét. Pár bapja kiderult, hogy terhes vagyok. Szeretném a babát, de ilyen semmire kellő apát a közelébe sem szeretnék tudni. Jogilag kovetelheti, hogy nála is legyen? Mivel sem eljegyezni, sem osszehazasodni vagy osszekoltozni sem akart, ezért semmink nincs ami közös. Gyakorlatilag egy pelenkát nem tudna venni neki, hiszen sosem volt munkahelye, az idős apukája és anyukája pénzeli. Gyerektartast sem kérnék tőle csak hagyjon békén.

Szóval jogilag kovetelheti, hogy a gyerek valamilyen szinten az övé legyen mindannak ellenére, hogy gyakorlatilag semmink sem volt közös, csak az elbaszott 14 évünk amit neki adtam a semmiért? Ezzel a gyerekkel is csak zsarolna, hogy még jobban magahoz kössön és még jobban kihasznaljon. Ha a gyerek beteg lenne el sem tudná vinni orvoshoz, mert fél kocsiba ülni. Gyakorlatilag én csinálnék mindent, nekem van allasom, autóm,lakásom... Ő meg otthon felkel, eszik, netezik, alszik repeat* lifeot él

2021. márc. 2. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudja, hogy terhes vagy, akkor mi a gond? Elmész pár randira mással, posztolsz kettő képet róla a facebookra és meg van oldva
2021. márc. 3. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:

El ne mondd hogy tőle van a gyerek! Ha elmondod semmi sem ment meg tőle

Tartsd titokban, aztán ha esetleg osszefutottok és látszik már akkor azt mondod hogy mástól van

2021. márc. 3. 18:40
 13/14 anonim válasza:

Tagadd le, hogy tőle van.

Ha makacskodik, bizonyítsa.

Ennyi.

2021. márc. 9. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kell megmondani h tole van.

Mem kell apasagi nyatkozatot tenni.

A Te neveden lesz

Ugysrm fog utanajarni, kifizezni az apasagi vizsgalatot

Mi ujsag azota?

2021. márc. 26. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!