Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi ilyenkor a teendő? FONTOS

Mi ilyenkor a teendő? FONTOS

Figyelt kérdés
Ketten örököltünk egy lakást, az egyik tulajdonos élettársa állandóan veszekszik velem, megjegyzem este 10 körül kezdi el. Majdnem nekem is esett. Én 40 kg vagyok, ő pedig 90. Nincs ide bejelentve. Mi ilyenkor a teendő?
2010. aug. 17. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Ha meg is támad akkor hívd ki a rendőröket. Esetleg hívd ki a mentőket, hogy dilis a nő. Ezek a legjobb ötleteim.
2010. aug. 17. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Az első tisztelt hozzászólónak üzenem hogy a mentő az ÉLETMENTŐ és nem játék vagy eszköz.

Mentőt akkor kell hívni ha nagyon fáj vagy nagyon vérzik vagy nem lélegzik pl.

Azért mert az szomszédja egy aljas r ohadék,azért még nem "viszik el".

Az aljas ro hadékság nem hirtelen fellépő akut pszichózis,hanem veleszületett jellemhiba.

A mentőket ilyen ügyben nem kell hivogatni.

Amúgy nem értem a kérdést igazán...mi az h ketten örököltünk és az EGYIK tulaj élettársa veszekszik...

Kicsit részletezd léci.

Miért veszekszik veled?Hogy kezdi?Miért nyitsz ajtót?Min veszekedtek?

2010. aug. 19. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha azért veszekszik a nő mert dilis, akkor ki mást hívjon? A rovarirtókat? Nem azt mondtam hogy ezt csinálja, de ha tényleg kattant az említett személy akkor hívhatja a mentőket is, nem csak a rendőröket.
2010. aug. 19. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Kicsit gondold végig amit írtál.

Mi alapján hívjon mentőt?

Mihez hívjon mentőt?

Ahhoz hogy "VESZEKEDIK velem a szomszédom"?

Ezt te sem gondolhatod komolyan.

Kb annyi köze van a mentőnek a veszekedéshez mint a rovatírtóknak,tehát ennyi erővel őket is hívhatná.

Továbbá megjegyzem hogy pont az ilyen magadfajták(akik így gondolják hogy a mentőt mindenre,pl veszekedésre is lehet hívni) szokták verni a nyálukat az rtl klub hiradóban ben hogy huuuu nem ért ki hozzánk a mentő 15 perc alatt!

Tudod...ez ok-okozat.Ha veszekedésre,részeg hajléktalanra mentőt hívsz akkor az infarktusos családapától,a koraszülő anyától,a súlyos gyerekgázolttól veszed el AZ ÉLETMENTŐ segítséget.És mindezt CSAK azért mert a szomszédod VESZEKSZIK veled :))

Ha majd egyszer magadra rántod a forró olajat véletlenül a konyhában és a mentő nem lesz ott 15:00 alatt,akkor tudd hogy azért nem,mert az egyetlen közelben lévő mentőt valaki egy veszekedéshez vagy valami részeghez hívta.

Tehát NEM minden polgárra jut egy mentőautó.

2010. aug. 20. 07:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Látom a legfontosabb dolog fölött még mindig elsiklik a szemed. Azt mondtam akkor hívjon mentőt HA DILIS a nő.
2010. aug. 20. 10:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves második.

Hugommal örököltünk egy lakást, az én részemet el akartam adni nekik. Nem jött össze a dolog, ezért elmentem az ügyvédhez, hogy érvénytelenítsem a szerződést,ekkor a hugom élettársa kérdőre vont, hogy miért vontam vissza(mikor ők akarták), és akkor így keződödött a vita. Rámfogta, hogy az én hibám, hogy vesztett 70.000ret.

2010. aug. 20. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Jó,jó akkor így már értem.A KEDVES első válaszoló vezetett meg,mert ő beszél dilis NŐ-ről...

De így már ok.

Őt meg sztem az vezette meg hogy úgy írtad,h te 40 kg NŐ vagy,ő meg 90. Azt nem tetted hozzá hogy férfi.

Bár aki egy nővel erőszakoskodik az annyira nem férfi.

Nem tudom,necces szitu.Ha nincsen aki megvédjen,akkor szerintem a legjobb minél gyorsabban levezényelni ezt a lakás eladás kérdést és letudni örökre.Mindenesetre én a húgod helyében NEM hagynám h az élettársam így beszéljen a testvéremmel,biztosan szájon vágnám a helyében.Ráadásul a fickónak semmi köze a TI lakásotokhoz...

Gyorsan add el,és többet feléjük sem kell nézned.

2010. aug. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!