Ilyenkor mi a helyzet?
Vasárnap lejár a határozott idejű szerződèsem, ma volt az utolsó munkanapom, az e havi munkabèrem meg is jött, azonban a Szèp kártyámra nem tett pènzt, a többi kolega már azt is megkapta, tehát azt próbálja elsunnyogni... Eddig mindig fizetèssel együtt jött a Cafeteria is...
Vicces bónusz, hogy 2 nappal ezelőtt egy napig nem mentem be, mert az új helyemre (hètfőn kezdek is) kellet üzemorvosi vizsgálat, más időpont nem volt a vírus miatt... De èn előtte egy nappal a volt főnökömnek szóltam, hogy nem tudom e miatt bemenni, azt mondta rendben van...
Ma vtam fent a Hr-en, azt mondták, hogy azt a napot is kifizettèk, mert 20-án van náluk bèrszámfejtès, ès úgy számolt el, hogy èn is vègig befogok mèg menni... szabadság nincs, így pihenő nap lenne normál esetben az a nap amikor nem mentem be, tehát - a fizuból...
Azt mondták, hogy èn nekem ezt utólag vissza kellene fizetnem, nah de èn se kaptam cafeteriat ami meg nekem járna...
Ami sztük őket illeti az kb 10-15 ezer ft, tőlem meg 40 ezer ft-ot vont el a cafeteriaval....
Ilyenkor mi van, bele írja a kilèpő papírba a tartozást vagy mi lesz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!