Hogy viselnétek ha szigorításokat jelentenének be március 1-től?
Sajnos több helyről hallottam, hogy OV-t nagyon győzködik a kijárási tilalom kiszélesítésére és a nem létfontosságú üzletek bezárására.
De a közhangulat már igen csak nyitás párti.
Jön a tavasz, ez már sok lenne... Ha a 20:00-05:00 közötti tilalom semmit nem ér, akkor mondjuk egy 18:00-06:00-ig tartó miben lenne jobb? Hogy tudnák egyáltalán betartatni?
Hát az már sok lenne... Eltelik lassan 4 hónap, már mindenkinek elege van.
És láthatóan nem érnek semmit ezek az intézkedések :|
Nem érint, mert berendezkedtem otthoni munkára és havi 1x-i vásárlásra.
De tudom, hogy sokaknak ez szívás.
A jelenlegi korlátozások is tumultust jelentenek a boltokban. Ha 18-ig korlátoznának, még nagyobb tumultus lenne és még nagyobb tömeg kis helyen, még feszültebb hangulattal.
Nem tartom jó ötletnek!
Az, hogy jelentősen nőnek az esetszámok, az okot ad a korlátozások részbeni megtartására. De a suli és az otthoni gyerekek már eléggé leterheltek mindenkit.
Ez azért érdekes:
4
Nagy tisztelet hogy téged nem érint de ennek ellenére együttérzel azokkal akiket érint
Gondolom a Telexen meg a többi hulladékon olvastad ezeket a rémhíreket...
Nyilván meg lesz hosszabbítva a veszélyhelyzet, mivel újra magasak az esetszámok, mert néhány idióta nem bírt a seggén maradni, és el kellett menniük külföldre "háwájozni", aminek köszönhetően nálunk is megjelent a brit mutáció...
Ha meg mindent kinyitnak újra, és háromszor ennyi lesz a betegek - és a halálozások száma, akkor azért fogtok hisztizni a bukott, csőcselék ellenzékkel együtt!
Gondolom, ha az ellenzék lenne hatalmon, már rég eltűnt volna a vírus, hiszen ők mindent jobban CSINÁLNÁNAK...
7
Érdekes hogy ezek a "rémhírek" mind valóra válnak. BIOROBOT!
#4 Amúgy furcsán sumák módjára jött ki ma este ez a cikk.
Szerintem ezek a barmok valamire készülnek. Vagy a kijárási tilalmat akarják előrébb hozni, vagy általános iskolákkal akarnak valamit kezdeni de ez semmi jót nem jelent amikor már a Portfolio ír ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!