Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ön kötelezővè tenné a koronaví...

Ön kötelezővè tenné a koronavírus elleni vedőoltást?

Figyelt kérdés
Szavazzon

2021. febr. 13. 23:03
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%

És ez nem feltétlenül oltásellenesség. Ez elitellenesség. Az az elit, aki évtizedeken át elvakította a milliárdos embertömegeket a neonfény reklámokkal, vonzóbbnál vonzóbb termékekkel, élelmiszernek nevezett vegyi anyagokkal, azt most teljes erőből harsogja, hogy oltasd magad.

TGM nagyon pontosan néven nevezte Gődényék mozgalmát: "parasztfelkelés". És hiába gondolod, hogy te tudod jobban. Ha ezt a tömeget nem győzöd meg (és Orbán, vagy Nullszaldó Károly vakcinareklámja őket nem fogja meggyőzni), akkor bizony előfordulhat, hogy ők lesznek többen.

A társadalmunkban időnként elitváltás zajlik. Néha békésebb, néha kevésbé békés eszközökkel. Mindig az adott eliten múlik, hogy melyik utat választja. Ez ilyen.

2021. febr. 19. 13:33
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
Az a fő különbség az oltáspártiak és az oltásellenesek között, hogy aki nem akar oltást, az magát védi, aki meg igen, az az oltásellenesnek kíván szenvedést... Gyümölcséről ismerszik meg a fa!
2021. febr. 19. 15:26
 53/58 anonim ***** válasza:
82%
Tudod Wadmalac, amikor én súlyos beteg voltam, akkor sem kívántam volna azt, hogy mást kötelezzenek akarata ellenére bármire vagy hogy megkülönböztessék bármi miatt is. Na, ez a különbség!
2021. febr. 19. 15:30
 54/58 anonim ***** válasza:
100%
Előbb hagyom itt ezt a "qrva országot" mint hogy olyat nyomjanak a testembe amit nem kérek.
2021. febr. 20. 02:37
 55/58 anonim ***** válasza:
28%
Legyen kötelező. Hadd ritkuljanak az emberek. Most visszanyal a fagyi nekik. Csak kiközösítést kaptam tőlük. Most eljött az ideje, hogy megfizessetek érte.
2021. febr. 21. 22:26
 56/58 anonim ***** válasza:
100%

Én semmiképpen sem tenném kötelezővé.

Az oltás azt a személyt védi, aki beadatja magának.

Aki nem akarja elkapni a vírust, az beadatja, aki pedig nem akarja megkapni az oltást, az a saját felelősségére teszi.

Hadd dönthesse el mindenki szabadon, hogy a koronavírustól vagy a vakcinától tart-e jobban!

Én sem fogom beadatni magamnak.

2021. márc. 2. 19:08
 57/58 anonim ***** válasza:
100%

56

"Aki nem akarja elkapni a vírust, az beadatja,"

Na de akkor is elkaphatja ha oltva van.A vakcina legfeljebb a tüneteket mérsékeli.

2021. márc. 2. 19:16
 58/58 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem.
2021. márc. 15. 08:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!