Ha egy magyar celebről felteszek ilyen tartalmú videót youtube-ra ilyen címmel, be tud perelni?
Anonim a youtube csatornám neve, az alapján nem derül ki, hogy én ki vagyok.
Kb ez lenne a videóklip címe:
"XY dudával csinál helyet magának"
Ebben a videóban az látszódik, ahogy dugó van, ő meg az araszoló kocsik között dudálgatva taszít helyet magának.
Az arca nem látszódik a bukósisak miatt, de rendszám alapján egyértelműen kiderült számomra, hogy róla van szó (szlovák rendszám, rajta a nevével), illetve facebookon aznap posztolt is képet, ahol látszódik ez a jármű. 2018-as videó. Találkoztam máskor is vele, amikor a Bajcsyn a járdaszigetet balról kerülte, mert dugó volt.
Rossz érzés hogy ilyen választ kell adnom, de:
Norbi neve ismerős? Keress rá mi megy mostanában.
Esetleg a győri alpolgármester esetéről hallottál?
"A törvény értelmében nem büntethető az elkövető, ha a becsület csorbítására alkalmas tény valónak bizonyul. A valóság bizonyításának akkor van helye, ha a tény állítását, híresztelését, illetve az arra közvetlenül utaló kifejezés használatát
-a közérdek vagy
-bárkinek a jogos érdeke"
Ez a dolog közérdek?
Ez a dolog bárkinek a jogos érdeke?
Közérdek nyilván nem, a jogos érdeke pedig akkor lenne ha pl ettől függne valamid, és muszáj lenne posztolni a videót.
Nem muszáj posztolnom, de van egy csomó klippem, amit szép lassan fel fogok tölteni. Ilyen apróságok motoros perspektívájából, mindennapi események füzére. Egy ilyen videóba gondoltam ezt is belerakni.
Amúgy a herevasalós celebről van szó.
Illetve csak tényszerű a cím, semmi extra nem történik a videóban. Nyilván nem a saját nevét tenné a rendszámra, ha nagyon zavarná őt, hogy a tobbiek tudják a nevét. De akkor lehet, hogy a nevét nem írom ki a címbe, viszont a rendszámot nem homályosítom.
Tudod hogy a celebed épp most hurcolja meg Puzsér Róbertet?
Ha mindenképp fel akarod tölteni akkor regisztrálj új fiókot és legalább egy vpn-t használj.
Nem, nem tudtam. És vajon törődne egy egyszerű halandó videójával? Hogy derítené ki, hogy ki vagyok a youtube csatorna alapján?
Illetve én nem becsmérelném, kritizálnám, csak megmutatnám ezt a 3 éves videót, amin ő is (meg mellesleg én is) KRESZ-t szeg. Érdekességként.
Nem szeretnék új csatornát csak 1 videó miatt, a többi videóm is ezen a csatornán van már.
Köszönöm a válaszokat.
Max a rendőrségen át.
Pont ezért mondtam új fiók + vpn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!