Akkor ezek szerint csak lesz diszkrimináció?
Nagyon figyeljetek arra, h ne legyen balhé, provokacio sem oltaspartiak vs nem oltakozok között, mert ha erre megy ki a játék, mindkét oldal úgy megszívatja egymást, ahogy a covid, de még az ebola vagy a napi politika sem képes.
Egyébként a saját testéröl való rendelkezés alapvetö emberi jog -és ez îgy van jól.
12-es én is pont emiatt aggódok. Itt a kérdés alatt az oltáspártiak majdhogynem gyűlölködnek...
Nem vagyok oltásellenes, regisztráltam(de örülök, hogy fiatalként van időm gondolkodni rajta tényleg akarom e), de azt nem értem miért akarják néhányan ilyen erőszakosan, hogy mindenki oltassa be magát.
"""Ez okozza az allergiás reakciót amely az egyetlen mellékhatása a vakcinának."""
Figyelj, ha ilyen tájékozott vagy, akkor mivel magyarázod a CDC jelentését (tudod, CDC, az amerikai Center for Disease Control...)
Február 4-i adatok: több mint 12ezer ártalmas mellékhatásról szoló jelentés érkezett be a kovid injekcióval szemben, abból több mint 6száz halott, 13 vetélés, 139 arcbénulás (csak USA)
De szerinted ez is csak konteo, meg összeesküvés elmélet, ugye?
#14 Én nem tudom, nem orvosnak tanultam, csak annyi, hogy megragadt a korábbi biológia óráról néhány adat ezzel kapcsolatban.
De akkor még sehol nem volt a covid,na meghát a tanárunk se tud mindent aki leadta az anyagot. Például nekünk még azt is mellé tanították, hogy többszörösen bizonyítva lett, hogy a vakcinák nem okoznak autizmust....
Aztán mégis egyre több az autista gyerek.
szánalmas vagy ma 06:17
ahelyett, hogy értelmes érveket sorakoztatnál, vagy hivatalos oldalak linkjeit másolnád be, elintézed a vitát azzal, hogy konteos
neked csak az a szent amit a cili bemond a tévében, ugye?
előzönek pedig itt az összetevők listája: [link]
aluminium-hidroxid az pont nincs benne :D
kérdezőnek pedig:
7.3-as részre fokuszálj, az a lényeg... ha ez igy marad, akkor nem lesz diszkrimináció
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!