Rágalmazásért jogos a házkutatás?
Figyelt kérdés
Most olvasom Szász Jnáos sztoriját. Velem is megcsinálták ugyanezt, de egy email és rágalmazás miatt. Én is akkor nagyon kiakadtam, hogy egy országban ilyen lehetséges.
2021. febr. 10. 17:25
1/5 A kérdező kommentje:
Ugyanis rágalmazásért egy évig terjedő, de nem adnak ennyit. Nem tudom, mi indokolta. Elvileg erről akarták visszaállítani az emaileket.
2021. febr. 10. 17:26
2/5 anonim válasza:
Kicsit ásd,bele jobban a témába magad nem csak arról van ott szó .
3/5 A kérdező kommentje:
Nálam volt rágalmazásért.
2021. febr. 10. 17:46
4/5 anonim válasza:
Házkutatás bármely bcs tipus esetén jogos lehet, feltéve ha a házkutatás kecsegtet azzal az eshetőséggel, hogy a bcs-vel összefüggésben bizonyíték kerül elő és ez a bizonyíték más úton nem szerezhető meg.
5/5 anonim válasza:
Mit rágalmazol,ha nem tudod bizonyítani ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!