Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » NAV milyen esetben mehet...

NAV milyen esetben mehet házhoz? Mire kell számítani? Házkutatást végezhetnek?

Figyelt kérdés

Szomszéd mondta, hogy megjelent 2 autó előttünk és nagyon sokat vártak, de nem volt otthon senki.

Szüleim laknak ott, cégnél alkamazott az egyik fél, a másik katás vállalkozó.

Én teljesen külön élek már, és ez az állandó lakhelyem, máshová nem vagyok bejelentve.

Viszont a bejelentett címem ki van adva, így nem tudom, hogy ott kerestek-e ezelőtt engem.

Ahol most élek, nincs bejelentve a címem.

Kereshettek engem esetleg a szülői házban? Vagy a bejelentettekkel, szüleimmel lehet valami gond?

Milyen esetekben mennek ki a navosok egyáltalán házhoz?

2021. febr. 10. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyu! Elottunk naponta tobb auto is megall ... aztan elmegy. :) Szerintem ettol nem kell felni.
2021. febr. 10. 15:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Szomszéd megkérdezte kihez jöttek és mondták, hogy minket keresnek, de nem neveztek meg senkit, csak a címet.
2021. febr. 10. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet behajtók voltak egy kis figyelemfelhívásból.
2021. febr. 10. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor fennáll valami nagy értékű bűnelkövetés esélye,vagy bejelentés alapján kimennek szétnézni,rengeteg oka lehet.A szüleid rendes emberek?
2021. febr. 10. 16:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Szüleim teljes mértékben. Kizárt bármilyen bűnelkövetés.

Nekem van a lakásom kiadva, aminek díját utalva kapom, de adót utána még nem fizettem. (Nyár óta)

Illetve szerencsejáték miatt voltak nagy pénzmozgások a számlámon (éves szinten kb 5-6 millió ft beérkezés, de cserébe 7-8 millió kifizetés, így veszteség után törvényileg nem kell adóznom)

Másról nem lehet szó szerintem.

2021. febr. 10. 16:32
 6/8 Fsms ***** válasza:

Nav főleg a sok milliós adócsalás , költségvetési csalás esetén szál ki.

Ha ők lettek volna, biztosan becsöngetnek, és rákérdeznek.

Biztos, hogy nav volt és hozzád ment? A leírtak alapján , más lehetett mögötte.

2021. febr. 10. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Szép..akkor lehet hogy emiatt mentek ki, mert folyamatosan többmilliós mínuszban vagy papíron.
2021. febr. 10. 17:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Becsengettek, de nem voltunk otthon. A szomszed latta az automat, ra volt irva az oldalara, ok voltak.

Miert lennek tobb millios minuszban? Ha ra is neztek a szamlamra, lathatjak, hogy a fel es letoltesek aranya, ami online szerencsejatekra ment, kiegyenliti egymast, sot tobb a koltsegem.

Meg szinte nullan van az egyenlegem, nem hiszem hogy ilyen szamlaval foglakoznanak. Csak a forgalom volt nagyobb rajta.

2021. febr. 10. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!