NAV milyen esetben mehet házhoz? Mire kell számítani? Házkutatást végezhetnek?
Szomszéd mondta, hogy megjelent 2 autó előttünk és nagyon sokat vártak, de nem volt otthon senki.
Szüleim laknak ott, cégnél alkamazott az egyik fél, a másik katás vállalkozó.
Én teljesen külön élek már, és ez az állandó lakhelyem, máshová nem vagyok bejelentve.
Viszont a bejelentett címem ki van adva, így nem tudom, hogy ott kerestek-e ezelőtt engem.
Ahol most élek, nincs bejelentve a címem.
Kereshettek engem esetleg a szülői házban? Vagy a bejelentettekkel, szüleimmel lehet valami gond?
Milyen esetekben mennek ki a navosok egyáltalán házhoz?
Szüleim teljes mértékben. Kizárt bármilyen bűnelkövetés.
Nekem van a lakásom kiadva, aminek díját utalva kapom, de adót utána még nem fizettem. (Nyár óta)
Illetve szerencsejáték miatt voltak nagy pénzmozgások a számlámon (éves szinten kb 5-6 millió ft beérkezés, de cserébe 7-8 millió kifizetés, így veszteség után törvényileg nem kell adóznom)
Másról nem lehet szó szerintem.
Nav főleg a sok milliós adócsalás , költségvetési csalás esetén szál ki.
Ha ők lettek volna, biztosan becsöngetnek, és rákérdeznek.
Biztos, hogy nav volt és hozzád ment? A leírtak alapján , más lehetett mögötte.
Becsengettek, de nem voltunk otthon. A szomszed latta az automat, ra volt irva az oldalara, ok voltak.
Miert lennek tobb millios minuszban? Ha ra is neztek a szamlamra, lathatjak, hogy a fel es letoltesek aranya, ami online szerencsejatekra ment, kiegyenliti egymast, sot tobb a koltsegem.
Meg szinte nullan van az egyenlegem, nem hiszem hogy ilyen szamlaval foglakoznanak. Csak a forgalom volt nagyobb rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!