Szerintetek jogos volt ezesetben a házkutatás?
Kedden reggel berontott 3 rendőr egy házkutatási paranccsal, hogy lefoglalják az összes elektronikai cuccomat. Majd közölték, hogy 2 óra múlva menjek be a kapitányságra kihallgatásra. De a kikényszerített vallomásom után sem adták vissza.
Az indok az volt, hogy egy elmebeteg fickó feljelentett, hogy én zaklatom és rágalmazom. Ő zaklat engem, meg környékezi meg a hozzátartozóimat. Az indok az volt, hogy írtam egy darab emailt a feleségének augusztusban, melyben kértem, szálljanak le rólam. Illetve szeptember közepén felhívtam kb. 10-szer egymás után, mert megszökött a kecskéje. Elvileg valaki azóta is "zaklatja", meg az a nagy baja, hogy valaki bejelölte kamu fiókról, de az sem én vagyok. -de ezekhez semmi közöm. A rendőrségen nagyon bunkók voltak, meg rám akartak kenni mindent, ami igazából az, hogy bejelölték az alakot kamuról.... Meg kicsikarták a telefonom kódját, mert akkor "több százezerért feltöri a szakértő"
Valóban csengettem, de nem én zaklatom, illetve ő engem, valamint szerintem ezzel semmilyen bűncselekményt nem követtem el és jogtalanul akartak kicsikarni belőlem tanúvallomást. Telefonom azóta is ott van.
Mit lehet tenni?
"De a kikényszerített vallomásom után sem adták vissza."
Te voltál az a kérdező tegnap, akit telefonkönyvvel vet félholtra 3 nyomozó?
A telefonomat mérték be a szeptemberi csengetések után, így jelentek meg nálunk és vitték el a telefonomat....
Bent nem hagytak szóhoz jutni, kicsikarták a feloldó kódomat (nincs titkolni valóm, de kellemetlen), nem várták meg az ügyvédemet és hülye kérdéseket tettek fel, amik nem is bűncselekmények Pl. valaki kommentben odaírta neki, hogy csalja a feleségét Facebookon... De ez sem én voltam, ő nyomul rám.
Eskü gaz, a szüleim most azt hiszik köztörvényes bűnöző vagyok, meg engem bántanak azért a pár csengetésért, miközben ő nyomul kelletlenül évek óta....
#1 NEM! Én ma regisztráltam. Viszont apám azóta velem őrjöng, meg korábban sem hitte le, hogy az alak zaklat engem. Mert mit merészeltem felhívni a nyilvánosan közzétett telefonszámát.... De ezzel sem valósult meg semmilyen bűncselekmény, csak a 3 nyomozó közölte vele, hogy én zaklatom az XY-t, azóta őrjöng....
Igen, kár volt csengetni, de ezért senkit nem kell feljelenteni szerintem.... Apámnak meg kicsinálni engem, hogy mit bántom ezt az alakot, aki 2 éve zaklat.....
Pont azért nem jelentettem fel eddig ezt a gazembert, mert tudtam , hogy így reagálnának. Most az a legújabb, hogy tetszik nekem ez a fickó...
Nem az a gáz, hogy ő zaklat, de nem jelentettek fel és a saját családom sem áll mellém és be akartak ismertetni velem, olyat, amit nem tettem.... Nem is olvashattam el a vallomást....
Tanulsag:
1)Facen nem kommenteljik senki kepet
2) nem telefonalunk egyszer se,mert manapsag zaklatasnak szamit
3) soha tobbet ne szolj senkinek az elveszett allata miatt
4) a telod es heped valszeg elveszik toled a sunok,vegetsz ujat
5) ne vegyel tobbet a nevedre semmit
6) ne feszbukozz
Jajj ez az a lány aki legutóbb még a szüleire volt mérges, mert állítólag zaklatja ugyanez a szomszéd :D
Végül kiderült hogy mi is a helyzet.
Miért zaklatod a szomszédot?
Nem értem miért kellett volna visszaadni a telefonod. Le van foglalva. Pont. Az most nem a tiéd.
Olyan sincs hogy nem olvashattad el a jegyzőkönyvet, hisz alá kell írnod... szóval a történet több sebből vérzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!