Szerintetek jogos volt ezesetben a házkutatás?
Kedden reggel berontott 3 rendőr egy házkutatási paranccsal, hogy lefoglalják az összes elektronikai cuccomat. Majd közölték, hogy 2 óra múlva menjek be a kapitányságra kihallgatásra. De a kikényszerített vallomásom után sem adták vissza.
Az indok az volt, hogy egy elmebeteg fickó feljelentett, hogy én zaklatom és rágalmazom. Ő zaklat engem, meg környékezi meg a hozzátartozóimat. Az indok az volt, hogy írtam egy darab emailt a feleségének augusztusban, melyben kértem, szálljanak le rólam. Illetve szeptember közepén felhívtam kb. 10-szer egymás után, mert megszökött a kecskéje. Elvileg valaki azóta is "zaklatja", meg az a nagy baja, hogy valaki bejelölte kamu fiókról, de az sem én vagyok. -de ezekhez semmi közöm. A rendőrségen nagyon bunkók voltak, meg rám akartak kenni mindent, ami igazából az, hogy bejelölték az alakot kamuról.... Meg kicsikarták a telefonom kódját, mert akkor "több százezerért feltöri a szakértő"
Valóban csengettem, de nem én zaklatom, illetve ő engem, valamint szerintem ezzel semmilyen bűncselekményt nem követtem el és jogtalanul akartak kicsikarni belőlem tanúvallomást. Telefonom azóta is ott van.
Mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!